Del på Facebook   Print siden  

Fengshui og soveværelset

sponsorerede artikler
Fredag 22. maj 2020 kl. 06:00

Fengshui og soveværelset
Arkivbillede


Du har garanteret hørt om indretningsteorien fengshui før, men du er måske ikke helt sikker på, hvad den mere præcist handler om.
Hovedformålet ved at indrette efter fengshuis principper er at skabe et harmonisk samspil mellem dig og dine omgivelser.

Du kan følge disse principper i alle hjemmets rum, men et særligt oplagt sted at gøre det er i soveværelset. Her vil du nemlig kunne opnå en afdæmpet og rolig stemning, der blandt andet kan føre til bedre søvn.

Rolig stemning og masser af harmoni
Det kræver ikke ret meget at indrette et soveværelse i overensstemmelse med fengshuis teori. En af de essentielle ting er, at du indretter i afdæmpede og bløde farver, der kan hjælpe dig med at få ro i sindet. Dette gælder blandt andet i forbindelse med din seng, sengetæppe og lignende, der skal bidrage til en behagelig og indbydende atmosfære.

websitet Sengeguruen.dk, som du finder her, kan du finde en masse forskellige bud på senge og tilbehør til sengen og soveværelset. Der vil med sikkerhed være flere, der lever op til fengshuis krav, og som vil hjælpe dig til at opnå bedre nattesøvn.

Nej tak til elektronik
Har du et fjernsyn i dit soveværelse? Eller har du tit din mobiltelefon liggende ved sengebordet, så den hele tiden er ved din side? Hvis du kan svare ja til enten det ene, det andet eller begge, vil du med stor sandsynlighed have glæde af at foretage nogle ændringer. Elektronik i soveværelset skaber nemlig uro og forhindrer dig i at få det optimale ud af dit soveværelse, hvilket betyder, at du vil have sværere ved at sove dybt og godt.

Hvor skal min seng være?
Placeringen af din seng har faktisk stor betydning for stemningen og atmosfæren i soveværelset, og derfor er det en god idé at finde et godt sted til den.

Ifølge fengshui bør din seng først og fremmest stå et sted, der giver dig en god udsigt at gå i seng til og at vågne op til. Derudover skal sengen være placeret, så dine fødder ikke peger imod døren, når du sover, og den må heller ikke stå op ad samme væg som døren.

Du kan med fordel afprøve principperne og indretningstipsene for at se, om de vil gøre en forskel for dig. Det er ganske simpelt og hverken dyrt eller besværligt at indrette efter fengshui.
© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Kend dine køkkenknive - sponsorerede artikler

- God rådgivning omkring køb og salg af fast ejendom - sponsorerede artikler

- Få 4 tilbud på din fragtopgave og spar op til 75 % - sponsorerede artikler

- Fanø byder på en aktiv naturferie - sponsorerede artikler

- Sådan kommer du let og hurtigt rundt i Aalborg - sponsorerede artikler

- Vil du starte som biavler? Læs med her - sponsorerede artikler

- Derfor er en løftekran vigtig i et byggeri - sponsorerede artikler

- Boost salget med Webshipper - sponsorerede artikler

- Det skal du gøre, når et familiemedlem dør - sponsorerede artikler

- Find den helt rigtige gave til ham - sponsorerede artikler

- Stor prisforskel hos bedemænd i Aalborg og omegn - sponsorerede artikler

- Ondt i livet? Find psykologhjælp online - sponsorerede artikler