Del på Facebook   Print siden  

Dolle leverer din nye terasse

Aalborg
Onsdag 10. juni 2015 kl. 07:29

Dolle leverer din nye terasse

.
Dolle Nordic A/S, som er Dolles nordiske salgsorganisation, har hovedkontor i Aalborg. Der er ansat 8 personer, som har ansvaret for salg og markedsføring af Dolles produkter på de nordiske markeder.
Og firmaet Dolle er f.eks. verdens førende producent af lofttrapper!

Dolle A/S i Frøstrup er verdens førende inden for udvikling, produktion og salg af lofttrapper, og er en betydelig aktør indenfor udvikling, produktion og salg af trapper samt gelændere. Siden starten i 1982 har Dolle A/S udviklet sig til verdens største producent af lofttrapper.
Virksomheden producerer mere end 300.000 trapper, såvel lofttrapper som andre trapper, årligt. Dolle har skabt et tankesæt, der er gennemgående i virksomhedens produktudvikling. Dolle ønsker at flytte det traditionelle tankesæt fra kvadratmeter til i kubikmeter, når man tænker boligen. Virksomheden har derfor sat sig for at udvikle koncepter, som inddrager den ubenyttede plads. For at give boligen ekstra værdi, og for at gøre livet nemmere og mere komfortabelt for dem, der bor i den. Dolle har derfor en vision om at blive den førende inden for space creator løsninger.
Dolle har i 2012-2014 investeret mere end 45 mio. kr. i etablering af verdens mest moderne produktion. Virksomheden investerer kraftigt i såvel produktion som udvikling.
10% af virksomhedens medarbejdere på hovedkontoret er beskæftiget i udvikling af fremtidens space creator løsninger.
Frøstrup er også hjem til vores udviklingsteam - en afgørende faktor for en virksomhed, der fokuserer stærkt på innovation. Vi har også fabrikker i både Kina og Ukraine, samt datterselskaber i Polen og USA, og Dolle koncernen har over 400 ansatte. Hver enkelt af vores medarbejdere er klar til at opfylde dine design behov for at give dig med nye muligheder og plads til en enklere og mere komfortabel hverdag.
Dolle producerer mere end 250.000 lofttrapper hvert år. Omregnes dette til kilometer kan vi nå fra Paris til London.

På netop denne årstid er det nok Dolle Terassen der er mest interessant.

DOLLE NORDICS TERRASSE GÅR I SORT

Dolle Nordic A/S lancerer en sort terrasse på det danske marked. Terrassen blev lanceret til påske via Dolles største marketing indsats til dato, samt via et meget stort udvalg af forhandlere i hele Danmark
Dolle Nordic A/S lancerede sidste år en modulopbygget galvaniseret terrasse, og har efter trendanalyser og markedsanalyser valgt også at lancere terrassen i sort.

77% VIL HAVE EN SORT TERRASSE
”Vi har lavet en lille undersøgelse på facebook, som er blevet besvaret af 627 personer, hvoraf 77% var mest positive over for den sorte terrasse, så vi er virkelig spændte på hvad danskerne vil vælge, når terrassen skal bestilles”. Fortæller Francois Grimal adm. direktør Dolle Nordic A/S.

STORSTILET MARKETING KAMPAGNE
Dolle lancerer til april en næsten landsdækkende marketing kampagne i såvel tv, online og i få udvalgte trykte livsstilsmagasiner. ” Vi tror på vores terrasse. Resultaterne fra sidste år er positive, og de tilkendegivelser vi har modtaget, har givet os troen på at terrassen vil blive en stor succes. Vi er dog nødt til at fortælle at vores terrasse findes, så vi har valgt for første gang at investere kraftigt i markedsføring, slutter Francois Grimal.

BRUGERVENLIG FRA TILBUD TIL OPSÆTNING
Dolle har ydermere investeret mere end 650.000 kr. i en brugervenlig konfigurator, så kunderne nemt og hurtigt kan få en pris på netop deres drømmeterrasse. Selve terrassen er en gør-det-selv terrasse designet til huse med høje kældre eller skrånede grunde. Terrassen er modulopbygget, og kan dermed tilbydes til meget fordelagtige priser.

LANDSDÆKKENDE FORHANDLERNET
Sidste år blev terrassen solgt udelukkende via det professionelle marked gennem XL og Stark. I år er Silvan og Davidsen også kommet på som forhandlere. I Silvan bliver der etableret seks store udstillingsterrasser i Tilst, Aalborg, Fredericia, Slagelse, Valby og Frederikssund. Ligeledes kommer der mindre udstillinger i de andre Silvan varehuse og i fem udvalgte Davidsen butikker.

Se mere fra Dolle her


© Copyright 2024 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.



Flere i denne sektion:

- Glutenfri gårdbutik åbnet ved Suldrup - Aalborg

- 5 gode tip til en kold vinteraften derhjemme - Aalborg

- Aalborg - en blomstrende kulturby - Aalborg

- Hvorfor radioen stadig er populær i disse internettider - Aalborg

- River Online i Aalborg i stor vækst - Aalborg

- Sådan kommer du hurtigt på ferie - Aalborg

- Oplev rigt dyreliv med en safarirejse - Sponseret artikel

- Gør lidt ekstra ud af kaffen med en espressomaskine - Aalborg

- Bliv fysisk og psykisk sund med yoga - Aalborg

- Shopping i Aalborg er mere end bare shopping - Sponseret artikel

- Oplev fordelene med en hæveskydedør - Sponseret artikel

- Guide: Vælg den rigtige LED-pære - Aalborg