Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  
Aalborg

Oplev din første gang i Aalborg

Aalborg
Onsdag 7. oktober 2015 kl. 06:23

Oplev din første gang i Aalborg

.
Der er en første gang til alting, også til velvære på toilettet. Hvis du endnu ikke har prøvet et moderne douchetoilet, har du en helt særlig førstegangsoplevelse til gode, og den 14. og 15. oktober bringer Geberit verdens reneste toiletluksus til Aalborg. Kig forbi Aalborg Storcenter mellem kl. 10 og 18 til en hygiejnisk, behagelig og eksklusiv tur på toilettet.
Forestil dig en tempereret blid vandstråle, der gør toiletpapir overflødigt, efterfulgt af behagelig lun luft. Har du ikke oplevet det før, så har du nu en unik mulighed for at prøve et moderne douchetoilet, som byder på både tophygiejne og ægte velvære.
Vvs-leverandøren Geberit tager nemlig sine nyeste douchetoiletter med på roadshow til 14 forskellige byer over hele landet. Men pas på; toiletluksus kan være stærkt vanedannende.
”Mange af vores kunder finder det først grænseoverskridende at tale om deres toiletvaner. Men når de så først får prøvet et douchetoilet, bliver de fleste meget hurtigt overbevist om, at vand er den eneste rigtige form for rengøring. Det er ganske enkelt både mere hygiejnisk og mere behageligt,” forklarer Søren Dybdal Hansen, der forhandler Geberit AquaClean toiletter i Nordjysk Bad & Idécenter i Aalborg SV.

Fra tabu til trend
Douchetoilettet er allerede et udbredt fænomen mange steder i verden, og flere danskere har da også fået øjnene op for vandets gode effekt efter et toiletbesøg.
”For få år siden kiggede kunderne mærkeligt på mig, når jeg fortalte om douchetoiletter. I dag oplever vi en mærkbart større nysgerrighed og interesse for rengøring med vand. I den sammenhæng er det også en stor fordel, at Geberits nyeste modeller er designet til det skandinaviske marked. Douchetoiletter er ikke længere bare en videreudvikling af det tabubelagte bidet, det er et blevet et eksklusivt og trendy toilet,” siger Bo Buus fra Støvring VVS.
Ud over at afprøve douchetoilettet kan man i løbet af dagen deltage i forskellige konkurrencer og få en snak med Søren Dybdal Hansen fra Nordjysk Bad & Idécenter og Bo Buus fra Støvring VVS.

Fakta om Geberits roadshow
• Geberits roadshow har 17 stop i 14 forskellige danske byer.
• Roadshowet kører fra den 14. oktober til den 1. november.
• I den specialbyggede truck har Geberit blandt andet installeret deres nyeste douchetoilet, AquaClean Mera.
• Udover at afprøve toiletterne kan de besøgende få rådgivning af udvalgte lokale forhandlere.
• Turen rundt i Danmark er en del af en skandinavisk turné med i alt 34 stop i både Danmark og Norge.


© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Tæppet gør comeback - Aalborg

- 600 pct. prisforskel på samme varme - Bolig

- Millioner til energirenovering og klimatilpasning i udlejningsejendomme - Bolig

- Oktober er sidste chance for højt solcelle tilskud - Bolig

- Med det vejr er der kun én ting at gøre... - Hobro

- Oplev din første gang i Aalborg - Aalborg

- BoligJob sikrer en grøn fremtid i Nordjylland - Bolig

- 286 m2 stor villa sælges - Valsgaard

- Sans for haven – Stauder og roser - Bolig

- Husejere med flade tage kan spare mange penge - fortæller ST-Byg i Arden

Klik venligst
Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld