Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  
Aalborg

Turbo uden merpris

Biler
Tirsdag 22. marts 2016 kl. 06:11

Turbo uden merpris

.
Hidtil har den billigste Renault Clio med bare lidt udstyr, været med versionen med den traditionelle 75 hk benzinmotor. Det ændrer sig nu. Frem til august koster det ikke mere at få en effektiv 90 hk turbobenzin i stedet.
Renault Clio har været et scoop herhjemme. I alt er der siden introduktionen i slutningen af 2012 solgt lige knap 16.000 eksemplarer. Bilens udseende og køreegenskaber har gjort den til en af de mest populære i det såkaldte B segment herhjemme - og til den mest solgte i Frankrig. Nu kommer Renault så med endnu en god grund til at skifte den gamle bil ud med en ny Clio. Prisen sænkes nemlig til med 10.000 kroner til 139.900 kroner for versionen med 90 hk benzinmotor. Det er nøjagtig samme pris som man hidtil kun har kunnet få 75 halvsløje heste for i Expression - versionen, der blandt meget andet standardudstyr byder på aircondition, læderrat og indfarvede spejle.

Besparelsen på de 10.000 kroner gælder alle Clio modeller med enten 90 hk benzin eller 90 hk diesel. Og det gælder både hatchback og stationcar, samt udstyrsvarianterne Expression og Limited edition. Limited er bedre udstyret end Expression og har blandt andet automatisk klimaanlæg, tonede ruder og 16 tommer alufælge som standard. Har man lyst til en stationcar, men er fin tilfreds med 90 hk benzin lægger man blot 10.000 kroner ekstra – altså i alt 149.900 kroner.
Kører man meget er det oplagt med en dieselmotor – og igen her er der 10.000 kroner i besparelse. En Renault Clio med 90 hk diesel i Expression koster nu 164.900 kroner og ønsker man Limited versionen er prisen 179.900 kroner. Igen her kan man få sig en stationcar ved at lægge yderligere 10.000 kroner.
Palle Sund, sund2802@gmail.com, kilde: Søren Hyltoft Thomsen/renault.dk



© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Alle jagter Nissan Qashqai - Biler

- Turbo uden merpris - Biler

- Ny teknologi gør forruden dyr og svær at skifte - Biler

- Hvad betyder alle de tal og bogstaver på dine dæk? - Biler

- Nye regler gør det nemmere at finde de bedste sommerdæk - Biler

- Twingo banket i bund - Biler

- Bilmærket der kører sine egne veje - Biler

- SKODA introducerer privatleasing - Biler

- Fusk med km-tallet - Biler

- Ny avanceret Ford Kuga - Biler

- Den alsidige sportsvogn blandt SUV'erne - SEAT ATECA - Biler

- KIA er klar med det danske modelprogram på den nye Optima - Biler

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld