Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  
Aalborg

Virksomheder efterlyser lærlinge

Nordjylland
Mandag 6. juni 2016 kl. 09:48

Virksomheder efterlyser lærlinge

.
Pressemeddelelse fra Dansk Byggeri

22 virksomheder i Nordjylland leder i øjeblikket efter struktørlærlinge, der har lyst til at starte på AMU Nordjylland efter sommerferien og i fremtiden bygge alt fra boliger og idrætsanlæg til broer og veje

En af de 22 virksomheder, som netop nu står og mangler en lærling er NCO Byg Aars.

- Det er jo den omvendte verden, når vi ligefrem er nødt til at gå ud og efterlyse unge mennesker for at få besat vores lærepladser. Faktisk er det sådan i øjeblikket, at alle unge i Aalborg, som tager en erhvervsuddannelse inden for byggeri og anlæg, har en læreplads, men vi er altså stadig 22 virksomheder, som står og mangler struktørlærlinge, siger direktør Michael Jørgensen, der også er bestyrelsesmedlem i Dansk Byggeri Nordjylland.

Derfor har AMU Nordjylland begyndt en annoncekampagne, hvor de i dagblade og på bybusserne i Aalborg efterlyser struktørlærlinge, som vil være med til at bygge fremtidens boliger, idrætsanlæg, broer, veje og så videre.

- Det er noget af en udfordring for vores lokale virksomheder, som vi kun har set begyndelsen af. I fremtiden får vi brug for endnu flere faglærte både struktører o g håndværkere generelt, og det bliver svært at besætte de ledige stillinger, hvis vi ikke engang kan skaffe lærlinge nok. Så de unge, der tager imod tilbuddet og uddanner sig til struktører, har nærmest jobgaranti, for der bliver brug for deres færdigheder, siger Michael Jørgensen og tilføjer:

- I Dansk Byggeri Nordjylland er vi meget optaget af at få flere unge til tage en erhvervsuddannelse, og derfor håber jeg også, at flere kommuner vil indgå en partnerskabsaftale med os, så vi sammen kan hjælpe hinanden med at øge interessen for en erhvervsuddannelse hos de unge allerede i folkeskolen.

AMU Nordjylland starter en uddannelse op 15. august, og det er muligt både at komme direkte fra folkeskolen og som voksenlærling med to års erfaring fra entreprenørbranchen.

Se hvilke virksomheder det drejer sig om her


© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Informationsmøde om politiuddannelsen - aalborg

- Ny kundechef til MT Højgaard - Aalborg

- Ny projektleder til Intego - Aalborg

- 71 procent flere bolighandler i Aalborg Kommune - Aalborg

- IDEmøbler i Aalborg ansætter top-elev - Aalborg

- Ny Executive Coach hos Job Vision A/S - Aalborg

- Mads Krogh byder Mads Krog velkommen - Aalborg

- DI: Brug for øget nordjysk samarbejde - Aalborg

- Virksomheder efterlyser lærlinge - Nordjylland

- Maj-rekord i Aalborg Lufthavn - Aalborg

- Mikael Vest tiltræder som formand - Aalborg

- CT-scanner til kæledyr i Gistrup - Aalborg

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld