Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Cykelløb skal skaffe penge til kunstgræsbane

Storvorde/Sejlflod
Onsdag 22. juni 2016 kl. 07:42

Cykelløb skal skaffe penge til kunstgræsbane

.
CYKELLØB SKAL SKAFFE PENGE TIL KUNSTGRÆSBANE
”Giro d'Tofthøj” afvikles fra kl. 12 til 14 lørdag 25. juni
-
Tekst: Bruno Larsen
-
Med en båltale sanktansaften åbner skolerådmand Tina French Nielsen for tre travle dage på Storvorde-Sejlflod Boldklubs stadion. Torsdagens sankthans-arrangementet efterfølges lørdag 25. juni af et fodboldstævne for 7-mandshold plus et stort anlagt sponsorcykelløb, og søndag med et bagagerumsmarked med Lions Club Klarup som arrangør.
Lørdagens cykelløb ”Giro d´Tofthøj” afvikles til fordel for anlæggelse af en kunstgræsbane – et af de vigtigste projekter i fodboldklubben SSB's 76-årige historie.
-
To cykelruter
Jørgen Fuglsang (foto til venstre) og Carsten Hansen (højre) fra udvalget bag cyklingen oplyser, at ”Giro d'Tofthøj” afvikles for to alderskategorier - et børneløb for 7-12-årige og et voksenløb. Børneruten vil for en stor del komme til at foregå på cykelstier i området ved SSB's anlæg. De voksne skal ud på en cirka fire km lang rundstrækning, hvor yderpunkterne er Rødageren i Storvorde og Kildebæk-anlægget i Sejlflod.
Hver af deltagerne skal tilbagelægge så mange kilometer som muligt i løbet af 60 minutter. De har selv skaffet sponsorer, såvel forretningsdrivende som private, der honorerer hver kilometer med en antal kroner.
Ingen tør gætte på størrelsen af timeløbets udbytte. Nogle skyder på omkring 50.000 kr. De mest optimistiske håber på 100.000 kr. Men der skal også mange penge ind på kontoen, idet forsigtige skøn for etableringen af kunstgræsbane på SSB-anlægget havner på 3,5 mio.
-
Skal skaffe 3,5 mio.
Aalborg Kommune har indskudt to mio. kr. i projektet, så SSB selv skal skaffe 1,5. Indtil videre kalkuleres med overslagspriser. Senere på året vil arbejdet blive sendt i licitation.
Frivillige i SSB glæder sig over, at det lokale flaglav er klar med mindst 50.000 kr., men arbejder med en række pengeindbringende aktiviteter. Der er oprettet en kunstgræsbanefond, hvor indskyderne kan opnå skattefradrag på omkring 30 procent. Fonden er etableret som en slags husstandsindsamling.
I efterårsturneringens gives mulighed for tegning af målaktier, hvilket vil komme til at gælde alle 30 turneringshold. SSB har selv mulighed for at tære på egenkapitalen med en beløbsramme på omkring 150.000-200.000 kr. Desuden arbejder et specielt kunstgræsbane-udvalg bestående af klubformand Sten Kristensen, Nels Sørensen, Thomas Jensen og Lars P. Frisk vidt og bredt for at få fat i fondsmidler og andre tilskudspenge.

© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Zinfandel vinder test af californiske vine - Vin fra Lodi vandt denne uges test

- Flere uddannede trænere til DcH Svenstrup - Svenstrup

- Charmerende Cabernet - Fritid

- Elgene i Lille Vildmose er et kæmpe hit - Storvorde

- Kender du Lille Vildma – mosens venlige trold? - Storvorde

- Amarone til tops - Norditaliensk sejr i denne uges test

- Sådan sænker du dit digitale stressniveau - 10 gode råd

- Cykelløb skal skaffe penge til kunstgræsbane - Storvorde/Sejlflod

- Sejr til Sangiovese - Italiensk sejr i denne uges test

- Nu kan besøgende opleve elgene i Lille Vildmose - Storvorde

- Fem prisvindere blæser i Dokkedal - Dokkedal

- Morten Bruun kommer igen til Storvorde - Storvorde

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld