Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  
Aalborg

Ny Invitabutik i Aalborg gør kreativ køkkendesign til en leg

Aalborg
Fredag 10. februar 2017 kl. 13:14

Ny Invitabutik i Aalborg gør kreativ køkkendesign til en leg

.
Invita indfører et helt nyt butikskoncept i Aalborg, hvor kunderne med farve- og materialeprøver i hænderne kan eksperimentere og skabe et køkken, der kommer til syne på en storskærm.

Dørene er netop slået op til Invitas nordjyske flagship store, der udover de seneste nyheder inden for køkkenindretning rummer en kreativ og nytænkende måde at designe køkkener på. Midt i de ombyggede lokaler står det innovative CreativeLab som butikkens hjerte. Her kan kunder under kyndig vejledning fra de ansatte få en følelse af de forskellige materialer og eksperimentere ved at placere fysiske eksempler på Invitas mange farvevalg på en skannerbordplade, hvorefter de ønskede farver og materialer fremstår i et virtuelt køkken på en storskærm.

– Mange kunder har været overrasket over, at det kan lade sig gøre at skabe sit personlige køkken bare ved at placere farveprøver på en bordplade. Det har dog vist sig at være et rigtig godt værktøj til at træffe de rigtige valg, da kunderne både får grundig vejledning, følelsen af de forskellige materialer og samtidig kan se et imponerende naturtro resultat på den store skærm, siger Tommy Jacobsen, direktør og køkkenhandler i Invita Aalborg i City Syd.

Mere luft og flere detaljer
Butikken er opbygget i forskellige zoner med et indbydende velkomstområde, et trendområde med alle de nyeste løsninger og et fuldt funktionsdygtigt brugerkøkken, hvor kunderne blandt andet kan afprøve de hårde hvidevarer. Som det naturlige midtpunkt samler CreativeLab hele butikken.

– Vi udstiller færre køkkener, men den ekstra luft omkring miljøerne giver mulighed for at vise endnu flere detaljer og kreative løsninger. Medarbejderne synes, at den nye butik er fantastisk, og jeg er overbevist om, at denne begejstring smitter af på kunderne, og i sidste ende øger salget, siger Tommy Jacobsen.

Alle medarbejdere i Aalborg har i forbindelse med den ny butik gennemgået videreuddannelse, så de er endnu bedre klædt på til at rådgive nordjyder om farvesammensætning og de mange nye indretningsmuligheder.

Legende køkkenkøb
CreativeLab er blevet til på baggrund af et ønske om at inspirere og overraske kunderne med en hidtil uset måde at udforme køkkener på. Konceptet skal i den kommende tid rulles ud i samtlige 21 Invitabutikker i tre forskellige udgaver – large, small og light. Forretningen i Aalborg er indrettet som en large-udgave

– Med CreativeLab understreger vi Invitas DNA, som er de godt tænkte, kreative løsninger, der er specialiseret til den enkelte kunde. Vi holder også i fremtiden konstant fokus på den nyeste teknologi og på, hvordan vi kan bruge den til at gøre køkkenkøbet til en inspirerende og legende oplevelse. Aalborg er oplagt som forgangsbutik på grund af Tommy Jacobsens store erfaring og forståelse for, at det kræver investeringer at sælge køkkener, forklarer Helle Fyllgraf Holst, marketingdirektør i Invita.

Invita Køkkener består af 21 butikker i Danmark, som sælger køkkener med godt tænkt design, håndværk og personlig rådgivning som de vigtigste nøgleord. Alle køkkener bliver produceret efter ordre af erfarne håndværkere på egen fabrik i Ølgod. Invita er en del af Europas største køkkenproducent Nobia AB, der står bag i alt 20 europæiske køkkenmærker. www.invita.dk.


© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Fra 27. maj kan du igen søge tilskud til en varmepumpe - Aalborg

- Indbrud påBeatesmindevej - Aalborg

- Tredje og sidste gang iklædt sæsonens håndsrækningsdragt - Aalborg

- Turist i Aalborg måtte vejledes om danske droneregler - Aalborg

- Stoppesteder til nordjyske expresbusser bliver opgraderet - Aalborg

- Aalborg Universitet: Forsvarets maskuline kultur gør både mænd og kvinder til tabere - Aalborg

- Har du et barn, som kan lide science og spændende eksperimenter? Få en flyvende sommerferie i LIFE Sommer Lab - Aalborg

- PwC i Aalborg flytter til nye lokaler - Aalborg

- Tour de Flere Cykelstier - Skørping-Hellum 26. maj - Aalborg

- Sofari-værter viser det gode griseliv: Besøg Danmarks første grisehyrde - Aalborg

- Energisektoren runder 100.000 ansatte - 4000+ i Aalborg - Aalborg

- Tor Ulrik Rasmussen og Marcus Bjørn klar til ny sæson med Aalborg Pirates - Aalborg

Klik venligst
Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld