Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  
Aalborg

Bæredygtige hverdagsprodukter lige til døren

nordjylland
Tirsdag 14. februar 2017 kl. 18:59

Bæredygtige hverdagsprodukter lige til døren

.
Iværksætter gør det nemt at vælge miljøvenligt
Det skal være nemt og overskueligt at vælge bæredygtige hverdagsprodukter. Derfor lancerer den nordjyske iværksættervirksomhed, Bleschu, nu abonnementsordning med direkte leve-ring ved kundens dør.
Bleschu sælger miljøvenlige og biologisk nedbrydelige produkter inden for livsstil, køkken, bad og rengøring via sin netbutik, www.bleschu.dk. Med abonnementsordningen gør Bleschu det nemmere at vælge bæredygtigt og dermed undgå mikroplastik og skadelige kemikalier i hverdagen.
”I dag kan det være lidt af et detektivarbejde at finde de bæredygtige produkter, man som forbruger egentlig gerne vil have. Måske opgiver man i den travle hverdag, fordi de ikke er lige ved hånden på hylden i den nærmeste dagligvarebutik. Det problem løser abonnementsordningen. Med bestilling på nettet og varen direkte hjem til entrédøren, bliver det bæredygtige valg, mange gerne vil træffe, let tilgængeligt. Så kan vi alle gøre vort til, at vi ikke skal drukne i miljøfarligt affald,” siger Camilla Lendal Schulze, grundlægger af Bleschu.
Bleschu’s varesortiment er sammensat med fokus på miljøvenlighed, kvalitet og ordentlige produktionsforhold. Udvalget består af varer, alle har brug for, blandt andet svampe og klude uden mikroplast, bagepapir og muffinforme uden hormonforstyrrende stoffer, sæbeprodukter, m.v.. Alle produkterne er også velegnede til allergikere.
Udover at sælge plastikfri produkter er Bleschu.dk en platform for miljøviden blandt nordjyder, der ønsker at vide mere om deres mulighed for at påvirke miljøet i positiv retning. Derfor kan kunderne også finde blogindlæg om bæredygtighed og nemme tips til en mere miljøvenlig hverdag på Bleschu.dk.
Bleschu har også deres helt eget brugerpanel. “Den direkte kontakt til vores kunder er vigtigt for Bleschu. Vi vil være med til at imødekomme reelle behov, og ikke skabe nye, kunstige behov” siger Camilla Schulze. Med brugerpanelet har forbrugeren også mulighed for at påvirke Bleschu, og få en indflydelse, der ellers kan være svær at opnå som forbruger.
Bleschus vision er en verden, hvor alt affald er biologisk nedbrydeligt. Det bidrager firmaet til ved at vælge plastikfri emballage og forsendelser. Varerne kan også købes enkeltvis på Bleschu.dk, og kan enten sendes med posten eller hentes på firmaets lager i Støvring.© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Fra 27. maj kan du igen søge tilskud til en varmepumpe - Aalborg

- Indbrud påBeatesmindevej - Aalborg

- Tredje og sidste gang iklædt sæsonens håndsrækningsdragt - Aalborg

- Turist i Aalborg måtte vejledes om danske droneregler - Aalborg

- Stoppesteder til nordjyske expresbusser bliver opgraderet - Aalborg

- Aalborg Universitet: Forsvarets maskuline kultur gør både mænd og kvinder til tabere - Aalborg

- Har du et barn, som kan lide science og spændende eksperimenter? Få en flyvende sommerferie i LIFE Sommer Lab - Aalborg

- PwC i Aalborg flytter til nye lokaler - Aalborg

- Tour de Flere Cykelstier - Skørping-Hellum 26. maj - Aalborg

- Sofari-værter viser det gode griseliv: Besøg Danmarks første grisehyrde - Aalborg

- Energisektoren runder 100.000 ansatte - 4000+ i Aalborg - Aalborg

- Tor Ulrik Rasmussen og Marcus Bjørn klar til ny sæson med Aalborg Pirates - Aalborg

Klik venligst
Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld