Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  
Aalborg

Lidl slår dørene op til en moderniseret butik i Aalborg

Aalborg
Fredag 17. februar 2017 kl. 13:52

Lidl slår dørene op til en moderniseret butik i Aalborg
På billedet ses fra højre: Butikschef i Lidl, Simon Christensen, sammen med Lene Bro og Anne Dorthe Veggerby


.
Efter flere uger med boren, banken og ombygning kan Lidl på K. Christensensvej 1-3 i Aalborg nu endelig byde kunderne velkommen inden for i en fornyet, flot butik med et større salgsareal. Det sker fra på torsdag i uge otte.
 
Mange af landets Lidl-butikker undergår lige nu en gennemgribende modernisering. Det gælder også butikken på K. Christensensvej 1-3, som ud over en opgradering af butikken desuden har fået en ny tilbygning på 281 kvadratmeter med plads til ekstra nonfood-varer.
 
I anledning af moderniseringen byder butikken på udvalgte smagsprøver af Lidls egne mærker torsdag og fredag i uge otte fra kl. 11-17. Fra torsdag den 23. februar har kunderne desuden mulighed for at deltage i en konkurrence om at ”tømme butikken på to minutter” ved at udfylde en kupon, som udleveres ved kassen.
 
Lørdag står i børnenes tegn, hvor der i tidsrummet kl. 10-14 vil være underholdning for de mindste og en tegnekonkurrence, hvor man kan vinde en spændende præmie for hele familien.
 
”Vi har lavet en stor modernisering af vores butik til glæde for kunderne. Butikken er blevet rigtig flot – den er bl.a. blevet større, lysere og har fået mere gangplads. Og det vil vi gerne fejre”, fortæller butikschef Simon Christensen, som har været ansat i Lidl i 11,5 år og står i spidsen for et team med 18 ansatte.
 
Nye farver og bedre flow i kundeoplevelsen
Lidl har skiftet de blå og gule farver i butikken ud med grålige farvenuancer. Moderniseringen betyder også, at præsentationen af varesortimentet er blevet optimeret og nu giver et bedre flow igennem butikken og gør butikken mere overskuelig for kunderne. Der er kommet mere fokus på økologi, babyartikler, og så har rengøringsartiklerne fået mere plads.
 
”Vi er rigtig glade for resultatet og den nye butik, og vi håber, kunderne tager godt i mod forandringerne”, siger Simon Christensen og fortsætter:
 
”Frugt- og grøntafdelingen er blevet flyttet frem i butikken, så den sammen med vores nye, store bake-off afdeling er det første, man møder, når man kommer ind i butikken. Herudover har vi fået frostskabe i stedet for frostkummer, som gør det nemmere for vores kunder at få et overblik over indholdet,” lyder det fra butikschefen.
 
Sammen med resten af Lidl-teamet ser han frem til at tage imod kunderne i den moderniserede butik, som første gang slog dørene op den 18. januar 2007.

 
© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Høring om rammerne for Bredbåndspuljen 2024 - Aalborg

- Verdensmålscentret inviterer til åbningsdag på hovedbiblioteket i Aalborg - Aalborg

- OK smider to milliarder på bordet og køber sig ind i Coop Danmark - Aalborg

- Fra søndag: Spærring af E45 mellem Randers og Handest i aften- og nattetimer - Aalborg

- Cykeltyve taget på fersk gerning i Absalonsgade - Aalborg

- Indbrudstyve brød ind.. For anden gang - Aalborg

- Snu medarbejder på tank varskuede politiet - Aalborg

- Togbusser sat ind mellem Randers og Hobro. Opdatering: Togene kører tidligst fra kl. 15 - Aalborg

- For tredje gang i Aalborg: NET ZERO pathways - Aalborg

- Længere tids efterforskning af nordjyske indbrud kulminerede i nat - Aalborg

- Fra fællessang til tæt på fuldtid: Kulturoplevelser og et lille job gav Ditte modet og lysten tilbage - Aalborg

- LOA melder klar til en ny sæson - Aalborg

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld