Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  
Aalborg

Netto introducerer nye økologiske velfærdskyllinger

nordjylland
Fredag 3. marts 2017 kl. 16:23

Netto introducerer nye økologiske velfærdskyllinger

.
Ærlige råvarer, økologi og dyrevelfærd hitter hos de danske forbrugere. Derfor introducerer Netto nu en ny økologisk kylling, der er både fritgående og opdrættet efter dyrevelfærdsanbefalinger fra Dyrenes Beskyttelse
 
Når danskerne køber ind, er det oftere og oftere økologi og fødevarer, der har særligt fokus på dyrevelfærd, som ryger ned i indkøbskurven. I Netto, hvor man vil være danskernes fortrukne dagligvarekæde, når det kommer til økologi, lancerer man derfor nu en kylling, der forener netop det.
 
De nye Limfjordskyllinger i Netto er en regulær økologisk velfærdskylling. Kyllingerne lever frit og er samtidig opdrættet efter dyrevelfærdsanbefalinger fra Dyrenes Beskyttelse. Dermed får alle danskere, som går op i dyrevelfærd og økologi, nu får et markant alternativ:
 
– Hos Netto har vi en klar vision om et mere økologisk Danmark, og at alle skal ha’ råd til økologi. Vores nye Limfjordskyllinger er både danske, økologiske og ikke mindst anbefalet af Dyrenes Beskyttelse. Økologiske varer er produceret med respekt for naturen og for dyrene. Vi vil gerne bevise, at man kan få økologi til en god pris, hvor både producenter og forbrugere føler, at de har gjort en god handel, siger Brian Seemann, landedirektør i Netto.
 
Netto sælger allerede absolut flest, og samtidig de billigste, økologiske varer til danskerne hvert år. Og kæden har netop introduceret mere end 150 økologiske varer i den nye ØGO-serie, som er Nettos eget økologiske mærke. Den nye økologiske velfærdskylling, Limfjordskylling, følger dermed i halen af dette:
 
– Vi ved, at kunderne ønsker økologi og fødevarer, der har dyrevelfærd for øje. Eksempelvis har vores mest solgte kylling længe været Løgismoses velfærdskylling, der vokser naturligt og langsomt udenfor med ubegrænset plads i skovene ved foden af Pyrenæerne. Derfor tror vi, at den nye Limfjordskylling bliver et hit, fordi den favner mange af de facetter, forbrugerne prioriterer, når de handler, uddyber Brian Seemann.
 
Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse
De nye Limfjordskyllinger er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse, og hele produktionen i Nordjylland er kendetegnet ved høj dyrevelfærd. Således skal de økologiske kyllinger allerhøjst transporteres 25 minutter for at nå et helt nyopført slagteri, hvilket minimerer stresspåvirkningen af kyllingerne. Og selve bedøvelsen af kyllingerne sker på den mest humane måde, som hidtil er set herhjemme.
 
– Vi er meget stolte af vores nye kylling, som vokser op under de allerbedste betingelser. Danskerne vil gerne bruge ekstra penge på dyrevelfærd, når de vælger mad til middagsbordet. Derfor giver vi nu forbrugerne endnu flere valgmuligheder med Limfjordskyllingen, som ikke kun er af højeste kvalitet, men også opdrættet med dyrevelfærd for øje helt fra begyndelsen, siger Anders Laursen, administrerende direktør hos leverandøren, Limfjordskylling.
 
Stor glæde over dyrevelfærds fokus
Siden Dyrenes Beskyttelse lancerede sit kyllingemanifest i efteråret 2015 har foreningen arbejdet målrettet på, at udbuddet af velfærdskyllinger øges i butikkernes kølediske. Hos Dyrenes Beskyttelse glæder man sig over, at stadig flere forbrugere køber fødevarer med god dyrevelfærd. Dette baner nemlig vejen for, at flere og flere fødevarer produceret med høj dyrevelfærd lander i Nettos butikker.
 
– Forbrugernes fokus på dyrevelfærd er hastigt stigende, og vi er rigtig glade for, at en landsdækkende kæde som Netto er med helt i front af denne udvikling, siger Britta Riis, direktør i Dyrenes Beskyttelse.

© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Lørdagens strømpris - Aalborg

- Falsk tusindkroneseddel opdaget - Aalborg

- Aalborg Universitet har skabt vækst og udvikling i 50 år - Aalborg

- AaB jagter endnu et afgørende skridt i oprykningsspillet søndag - Aalborg

- Louis Nielsen er Danmarks bedste arbejdsplads for anden gang i træk: Det vigtigste er fællesskabet - Aalborg

- Bubber og Malene Qvist præsenterer Cirkus Arenas nye supercirkus i Aalborg - Aalborg

- Du kan fremover studere Professionsbachelor i paramedicin i Aalborg - Aalborg

- Nu er turen kommet til Aalborg: Slår dørene op den 10. maj - Aalborg

- Nye tal: Aarhus topper listen over skybrudsskader i 2023 - Aalborg havde 293 - Aalborg

- Nordjyllands Politi forlænger lukningen af rockerklubhus i Nørresundby - Aalborg

- El-løbehjul i trafikken: Har du styr på de skjulte do's and don'ts? - Aalborg

- Grundlovsforhør efter knivstik i Nørresundby - Aalborg

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld