Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  
Aalborg

Ny undersøgelse: Aalborgensere vil være sundere

aalborg
Lørdag 8. april 2017 kl. 05:53

Ny undersøgelse: Aalborgensere vil være sundere

.
Tal fra fitness dk viser, at aalborgenserne har øget fokus på sundhed, når det kommer til motivationen for fitnesstræning i årets første måneder, mens målet tidligere var at smide julefedtet.

For år tilbage var nytåret en kærkommen lejlighed for mange aalborgensere til at motionere julefedtet af sidebenene. Vægttab var nytårsforsæt nummer et. Men nu viser en analyse blandt nye medlemmer hos fitness dk, at der er sket et markant holdningsskifte. I dag er fitnessglade aalborgensere mindre optagede af at bruge træningen som slankeværktøj og ser den i højere grad som et vigtigt element i at leve sundt.

– Vores analyse viser, at næsten halvdelen har meldt sig ind i fitness dk, fordi de vil være sundere i 2017. Til gengæld er der ingen, der har haft nytårsforsæt som motivationsfaktor. Under alle omstændigheder er der stadig stor interesse for fitness i starten af et år, siger Mette Skovgaard, der er centermanager hos fitness dk i City Syd.

– For fem år siden så vi, at aalborgenserne i højere grad meldte sig ind i fitnesscentret for at tabe sig, mens det i dag overvejende er for at blive sundere og leve længere, fortsætter hun.

Mere træning – året rundt
Sundhedsbølgen betyder naturligvis også, at aalborgensernes appetit på fitnesstræning generelt har været stigende i de seneste år, og ifølge centermanageren er der interessante ændringer i indmeldelsesmønstrene.

– Tiden efter nytår er stadig højsæson for os, men vi har set en ændret adfærd, hvor nytårsforsættet er mindre styrende, og folk derfor i højere grad melder sig ind over hele året, fortæller Mette Skovgaard.

Ifølge centermanageren er den ændrede træningstendens udtryk for, at medlemmerne netop har fået et større fokus på sundhed. De mange nytårsforsætter for år tilbage var ofte kendetegnet ved, at man ville smide de overflødige julekilo hurtigt. I dag tager aalborgenserne ifølge Mette Skovgaard sunde valg hele året rundt, og derfor spredes indmeldelserne over året.

fitness dk A/S er en landsdækkende kæde af fitness- og velværecentre med fokus på kvalitetsudstyr, service samt gode beliggenheder og lokaler. fitness dk ejes af PARKEN Sport & Entertainment A/S og er medlem af brancheorganisationen DFHO samt Anti Doping Danmark. De lokale centre er beliggende på Vandmanden 5A og Bispensgade 7A i Aalborg. www.fitnessdk.dk



© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Bilist nægtede narkokørsel - Aalborg

- Lørdagens strømpris - Aalborg

- Falsk tusindkroneseddel opdaget - Aalborg

- Aalborg Universitet har skabt vækst og udvikling i 50 år - Aalborg

- AaB jagter endnu et afgørende skridt i oprykningsspillet søndag - Aalborg

- Louis Nielsen er Danmarks bedste arbejdsplads for anden gang i træk: Det vigtigste er fællesskabet - Aalborg

- Bubber og Malene Qvist præsenterer Cirkus Arenas nye supercirkus i Aalborg - Aalborg

- Du kan fremover studere Professionsbachelor i paramedicin i Aalborg - Aalborg

- Nu er turen kommet til Aalborg: Slår dørene op den 10. maj - Aalborg

- Nye tal: Aarhus topper listen over skybrudsskader i 2023 - Aalborg havde 293 - Aalborg

- Nordjyllands Politi forlænger lukningen af rockerklubhus i Nørresundby - Aalborg

- El-løbehjul i trafikken: Har du styr på de skjulte do's and don'ts? - Aalborg

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld