Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  
Aalborg

To kor giver rytmisk koncert i Dokkedal

Dokkedal
Tirsdag 2. maj 2017 kl. 09:58

To kor giver rytmisk koncert i Dokkedal

.
Af Bruno Larsen, Vort eget blad/Limfjordsnyt
-
Hele to kor giver optræden i Dokkedal Kirke - fra kl. 19.30 onsdag 10. maj. Voksenkoret MAS (Musikskolens Afdeling Sæby) stammer selvsagt fra Vendsyssel og har ugentlige øvninger i kulturhuset Manegen på Rådhuspladsen i Sæby. FlipDuBar' har base i Den Rytmiske Nordkraft i Aalborg. Der er nogen forskel på korenes gennemsnitsalder, men i valget af sange har de det rytmiske til fælles.
-
Sprudlende kor
Trods en gennemsnitsalder omkring 50-60, udgør de omkring 30 MAS'ere et meget sprudlende kor med glæden i højsædet. MAS har eksisteret i mange år, de seneste vel næsten 20 år under ledelse af Jette Sørensen, der er uddannet som musikpædagog på Nordjysk Musikkonservatorium.
Koret synger helst rytmiske sange, giver jævnligt koncerter i kirker, og underholder ellers ved forskellige arrangementer, og tilpasser sit repertoire både årstid, sted og situation.
-
Det meste er pop
De 15-20 sangere i det rytmiske kor FlipDuBar’ optræder også med en god blanding - friske, fornøjelige og inderlige sange - mest fra popgenren. Koret har sunget så forskellige steder som værtshuse, kirker, busser, koncertsale, biblioteker, hospitaler, caféer, restauranter og plejehjem.
Sangvalget kan tilsyneladende bære lidt af hvert. FlipDuBar' synger hovedsageligt kendte rock- og pop-numre iblandet jazz, soul, gospel og bløde sjælere.
FlipDuBar' er et blandet kor for aldersgruppen fra først i 20'rne, og det er glade folk, der med deres samvær får hyggestunder med afstand til det daglige ræs. FlipDuBar’ har eksisteret siden 1988. Ole Sloth, som til daglig også er organist ved Mou Sogn, har dirigeret siden 1992.
-

Foto: Det bliver spændende med det livlige voksenkor MAS fra Sæby – og selvfølgelig også FlipDuBar'- og hvorfor ikke med nissehuer – der er jo mindre end otte måneder til jul. Ole Sloth (yderst til højre) dirigerer


© Copyright 2019 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- River Online i Aalborg i stor vækst - Aalborg

- Sådan kommer du hurtigt på ferie - Aalborg

- Oplev rigt dyreliv med en safarirejse - Sponseret artikel

- Gør lidt ekstra ud af kaffen med en espressomaskine - Aalborg

- Bliv fysisk og psykisk sund med yoga - Aalborg

- Shopping i Aalborg er mere end bare shopping - Sponseret artikel

- Oplev fordelene med en hæveskydedør - Sponseret artikel

- Guide: Vælg den rigtige LED-pære - Aalborg

- En keto inspireret påskefrokost – 3 gode råd - Sponseret artikel

- Sådan vælger man den rigtige bonuskode - Sponseret artikel

- Gode råd om leasing af bil - Aalborg

- Gode tips til bonuskoder, hvis du oddser - Sponseret artikel

Klik venligst


Rubrikannoncer
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld