Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  
Aalborg

Lørdagsmarked i ”Lones Have”

Kongerslev
Tirsdag 2. maj 2017 kl. 11:50

Lørdagsmarked i ”Lones Have”

.
Tekst: Bruno Larsen
-
Flere gang årligt åbner Lone Anita Rostrøm lågerne til sin have på Komdrupvej 4 mellem Komdrup og Kongerslev, og hver gang kan gæsterne – sammen med årstidernes skiften – opleve nyt.
Fra kl. 10 til 14 danner ”Lones Have” rammen om et plante-/byttemarked. Hun indbyder i samarbejde med Haveselskabet, og gør opmærksom på, at stadepladser vil være gratis.
-
- Vi stiller borde op og alle haveinteresserede er velkomne, både med og uden planter eller løg. Har man ikke noget at bytte med, kan man nemlig for små penge købe planter – eller nøjes med en god havesnak, siger den driftige havekvinde, der selvfølgelig også har kaffe på kanden.
-
I Komdrup vil gæster komme til ”en romantisk have” tæt på 3000 kvm, som Lone Rostrøms frirum betegnes. Men sådan har den ikke altid været. Da ægteparret Rostrøm overtog husmandsstedet på Komdrupvej i 1995 var det hele brak og vildnis.
-
Siden er der sket meget. For eksempel har ”havedronningen” i flere år passet og plejet et abrikostræ, som hvert efterår giver flere end 1000 abrikoser. ”Lones Have” rummer også en bålhytte, hvor børn kan muntre sig med snobrødsbagning.
Som optakt til den forestående sommer, har Lone Rostrøm – som hendes vaner byder – igen forandret, så lørdagens ”havenørder” får nyt og spændende at se på.

© Copyright 2019 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- River Online i Aalborg i stor vækst - Aalborg

- Sådan kommer du hurtigt på ferie - Aalborg

- Oplev rigt dyreliv med en safarirejse - Sponseret artikel

- Gør lidt ekstra ud af kaffen med en espressomaskine - Aalborg

- Bliv fysisk og psykisk sund med yoga - Aalborg

- Shopping i Aalborg er mere end bare shopping - Sponseret artikel

- Oplev fordelene med en hæveskydedør - Sponseret artikel

- Guide: Vælg den rigtige LED-pære - Aalborg

- En keto inspireret påskefrokost – 3 gode råd - Sponseret artikel

- Sådan vælger man den rigtige bonuskode - Sponseret artikel

- Gode råd om leasing af bil - Aalborg

- Gode tips til bonuskoder, hvis du oddser - Sponseret artikel

Klik venligst


Rubrikannoncer
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld