Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Flot bevilling fra Nordea-fonden Jylland Nord og Øst sikrer radioguidning i Lille Vildmose

Storvorde
Torsdag 4. maj 2017 kl. 14:54

Flot bevilling fra Nordea-fonden Jylland Nord og Øst sikrer radioguidning i Lille Vildmose

.
’Tak fordi I lytter til Radio Lille Vildmose’ – sådan vil deltagerne på de guidede ture i private biler rundt i smukke Lille Vildmose for eftertiden blive budt velkommen. En flot bevilling på 37.000 kr. fra Nordea-fonden Jylland Nord og Øst har nemlig sikret, at deltagerne fra denne sæson får guiden med helt ind i deres egne biler, fortæller Katrine Elton Baisgaard fra centret.

Der sker hele tiden noget nyt på Lille Vildmosecentret, og sæson 2017 er absolut ingen undtagelse. Ét af de nye tiltag i år er radioguidning, hvor deltagerne under turen lytter til guidens informationer på deres egen bilradio. Herved øges deltagernes oplevelse på de guidede ture, da de undervejs kan blive orienteret om, hvad de kører forbi og ser i mosen og ikke først når der gøres stop undervejs ved et af de mange udkigstårne. Systemet fungerer således, at ’førebilen’ (guidebilen) har en antenne på biltaget, som gør det muligt at sende til de andre bilers bilradio.

Inden turen starter skal deltagerne blot tilkøbe en radiosendefrekvens i centrets reception, samtidig med at de køber deres entrébillet, som giver adgang til turen. Herefter skal frekvensen blot indstilles på bilradioen og så kan turen begynde. Det er muligt at benytte systemet på både private ture for grupper og foreninger, men også på offentlige ture, som er arrangeret af Lille Vildmosecentret (se hjemmesiden for fuld aktivitetsplan).

’Går jeg igennem klart og tydeligt?’
Systemet er blevet grundigt testet af de ansatte på Lille Vildmosecentret og de første gæster har ligeledes stiftet bekendtskab med radioguidningen, som fungerer upåklageligt. I sidste uge var det så tid til, at Henning Simonsen, områdedirektør i Nordea Randers, og frue Lis Simosen, skulle teste systemet på en guidet tur i området med Lille Vildmosecentrets direktør, Bo Gregersen.

’Efter en fantastisk tur i Lille Vildmose med radioguide er det tydeligt, at vores uddelinger skaber stor værdi. Det var en fantastisk oplevelse i helt enestående natur. Vi støtter gerne forskellige projekter, som støtter op om det gode liv i Danmark. Radioguidning-projektet i Lille Vildmose kommer til glæde for en bred målgruppe af gæster, som besøger Lille Vildmose og Lille Vildmosecentret’ fortalte en glad områdedirektør.

Bo Gregersen var også meget taknemmelig for bevillingen og udtalte ’Vi takker for donationen og glæder os over, at Nordea-fonden støtter op om vores aktivitet. Radioguidningen har vist sig at være et særdeles værdifuldt aktiv, som højner kvaliteten af naturformidlingen i Lille Vildmose. Vi glæder os til at præsentere systemet for mange gæster hen over sæsonen, hvor vi har flere private og offentlige, guidede ture’.

Foto: Bo Gregersen, direktør på Lille Vildmosecentret og områdedirektør i Nordea Randers, Henning Simonsen foran den store udstoppede elgtyr i udstillingen. Det er bl.a. elgene deltagerne på de guidede ture med radioguidning kan opleve.


© Copyright 2019 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- River Online i Aalborg i stor vækst - Aalborg

- Sådan kommer du hurtigt på ferie - Aalborg

- Oplev rigt dyreliv med en safarirejse - Sponseret artikel

- Gør lidt ekstra ud af kaffen med en espressomaskine - Aalborg

- Bliv fysisk og psykisk sund med yoga - Aalborg

- Shopping i Aalborg er mere end bare shopping - Sponseret artikel

- Oplev fordelene med en hæveskydedør - Sponseret artikel

- Guide: Vælg den rigtige LED-pære - Aalborg

- En keto inspireret påskefrokost – 3 gode råd - Sponseret artikel

- Sådan vælger man den rigtige bonuskode - Sponseret artikel

- Gode råd om leasing af bil - Aalborg

- Gode tips til bonuskoder, hvis du oddser - Sponseret artikel

Klik venligst


Rubrikannoncer
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld