Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Kom med på en guidet tur rundt om vestkanten af Lille Vildmose

Storvorde
Fredag 5. maj 2017 kl. 12:00

Kom med på en guidet tur rundt om vestkanten af Lille Vildmose

.
Rigtig mange besøgende har igennem årene været på guidede ture i Lille Vildmose og har fået øjnene op for den unikke natur og rige dyreliv som Lille Vildmose gemmer på.

Søndag den 21. maj fra kl. 10.30-12.30 har du muligheden for, at blive klogere på det smukke og storslåede landskab, som omkranser Lille Vildmose og høre nogle af de fortællinger, som knytter sig hertil. ’På turen tager vi vest om enestående Lille Vildmose. Ved første stop skal vi opleve den smukke udsigt over Tofte Mose fra Smidie og Bælum bavnehøj.

Herefter kører vi en tur til Øster Hurup, hvor vi skal høre om Tofte Skov, som er en af de mest dyrerige græsningsskove i Danmark. Vi afslutter turen med udsigten fra Mulbjergene, hvorfra vi har udsigt over Kattegat mod øst og Lille Vildmose mod vest’, fortæller direktør for Lille Vildmosecentret, Bo Gregersen, som er dagens turleder.

’Det er en ny tur, som ikke tidligere har været at finde på Lille Vildmosecentret aktivitetsplan’, men Bo Gregersen lover, at det bliver en dejlig tur, hvor randområderne af Lille Vildmose skal vises fra deres bedste og smukkeste side. Et nyt formidlingssystem gør det muligt for guiden via bilradioen at fortælle under turen. Ønsker man at benytte sig af denne mulighed skal man blot inden turens start købe en FM-sendefrekvens i centrets reception, hvorfra der sendes under turen. Turen foregår i egne biler og er inkluderet i entréprisen. Det er en god idé at bære praktisk påklædning og solidt fodtøj samt medbringe en kikkert.

Tril en tur med Tørvetoget og se vildsvinene få mad
Efter et par timer rundt om Lille Vildmose er det tid til lidt godt i maven. Frokosten kan I enten selv medbringe, men der er også mulighed for, at købe mad i den hyggelige Café Soldug. Bålet er også tændt i bålhytten, hvor I kan købe en pølse og riste over gløderne imens i nyder varmen. Vildsvinene bliver fodret kl. 11.15. og 14.15 og kl. kl. 13.00 og 14.00 triller mosens gamle tørvetog med glade gæster.

Se Lille Vildmosecentrets hjemmeside for det fulde aktivitetsprogram samt priser og åbningstider.
© Copyright 2019 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- River Online i Aalborg i stor vækst - Aalborg

- Sådan kommer du hurtigt på ferie - Aalborg

- Oplev rigt dyreliv med en safarirejse - Sponseret artikel

- Gør lidt ekstra ud af kaffen med en espressomaskine - Aalborg

- Bliv fysisk og psykisk sund med yoga - Aalborg

- Shopping i Aalborg er mere end bare shopping - Sponseret artikel

- Oplev fordelene med en hæveskydedør - Sponseret artikel

- Guide: Vælg den rigtige LED-pære - Aalborg

- En keto inspireret påskefrokost – 3 gode råd - Sponseret artikel

- Sådan vælger man den rigtige bonuskode - Sponseret artikel

- Gode råd om leasing af bil - Aalborg

- Gode tips til bonuskoder, hvis du oddser - Sponseret artikel

Klik venligst


Rubrikannoncer
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld