Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  
Rebild

Pengeregn over Borremose Erhvervsefterskole

Nørager
Fredag 5. maj 2017 kl. 07:45

Pengeregn over Borremose Erhvervsefterskole

.
Borremose har i indeværende skoleår foretaget en stor investering for at få internethastigheden og den trådløse internetdækning til at køre effektivt og hurtigt overalt på skolen.
I denne forbindelse har skolen sendt ansøgninger til en række lokale fonde og foreninger fra skolens bagland. Dette har betydet, at skolen i øjeblikket modtager en sand pengeregn i donationer/sponsorater til støtte for investeringen.

”I dag er det hamrende vigtigt, at skolernes IT-system virker optimalt, da flere og flere af afgangsprøverne foregår digitalt. Vi har derfor foretaget en stor investering for at være helt fremme i feltet ved de afsluttende prøver, der netop nu er i fuld gang,” udtaler Forstander Marianne Sloth, Borremose Erhvervsefterskole, og fortsætter: ”Det er rigtig dejligt at mærke, hvordan lokalsamfundet også økonomisk støtter op om Borremose Erhvervsefterskole. Allan Hansen fra Jutlander Bank har bl.a. været forbi med en donation på kr. 50.000 til skolen.”
Udover fonden for Sparrekassen Himmerland, har Nibe Y´s mens club skænket kr. 1.000, Kimbrenes Y´s mens club fra Aars har skænket kr. 3.000 mens Støvrings Y´s mens club har skænket kr. 6.000 til investeringen.
Borremose Erhvervsefterskole benytter sig ikke kun af IT i den boglige undervisning, men har eksempelvis også valgfag, der hedder ”E-sport” og ”Medie”, hvor det naturligvis også er vigtigt at netforbindelsen er optimal.


© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Læringslokomotivet i dialog med unge og forældre - Rebild

- Rebild Vandrerhjem varmer op til jubilæum - Rebild

- Nordjyske virksomheder spejder mod Norge - Rebild

- Pengeregn over Borremose Erhvervsefterskole - Nørager

- Skoleeleverne i Rebild: Ja tak, til mere bevægelse i dagligdagen - Rebild

- Farver i Rebild Taekwondo Klub - Rebild

- Mulighed for indvinding af mere grus og sand i Siem Skov - Råstofplan vedtaget

- Susanne Zimmer udstiller acrylbilleder i Rotunden i maj - Skørping

- En aften i høj-bælternes tegn - Skørping

- Generalforsamling og sæsonafslutning - Terndrup

- Forårets sidste koncert - KulturStationen Skørping

- Popkorn til Rebild Taekwondo Klub - Rebild

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld