Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Prøv folkerace og gokart - gratis

Nysum
Onsdag 10. maj 2017 kl. 09:42

Prøv folkerace og gokart - gratis

.
PRØV FOLKE RACE & GO KART.
Lørdag efter St. Bededag - d. 13. maj - giver Motorsport Nordjylland (MNJ) mulighed for, at interesserede - med bare lidt benzin i blodet - kan stifte nærmere bekendtskab med Folke Race. Dette foregår med Åbent Hus-arrangementet: PRØV FOLKE RACE & GO KART på motorsports-stadionet i Nysum.

- Prøveturen er gratis og foregår i passagersædet med en FR-chauffør ved rattet, oplyser baneleder Kaj Storgaard. - Efterfølgende er der mulighed for en køretur med sig selv ved roret og alene i raceren. Dette sker mod et lille beløb til dækning af slitage og brændstof. Man skal under alle omstændigheder blot møde op med sig selv, idet MNJ stiller køredragter og styrthjelme til rådighed i alle gængse størrelser.
MNJ var mangeårig samarbejdspartner for den populære TV-serie: Zulu Djævleræs, som har oplevet stor seer-interesse på både TV2 Zulu og TV2. Bowler Tage blev en populær landskendt og hurtigtsnakkende speaker i TV-serien.

- Vi starter op midt på formiddagen lørdag, supplerer Bowler Tage. - Det er derfor en god ide at komme så tidligt som muligt. På forhånd har MNJ mærket stor interesse for PRØV FOLKE RACE. Endnu flere af klubbens kørere end i 2016 har lovet at stille FR-biler til rådighed og evt. være chauffør. Man kan også bare kikke forbi og indsnuse stemningen/atmosfæren, idet aktiviteten på banen bliver næsten lige så høj som ved publikumsløbene i Folke Race.

MNJ’s motorsports-stadion i Nysum er et lille smørhul for fart- og konkurrence-interesserede freaks. Motorklubbens formand: Finn Knudsen er stolt over at kunne præsentere en god nyhed (PRØV GO KART): - En af hensigterne med arealerne i Nysum har været bygning af en karting-bane på internationalt niveau. Etableringen er nu så langt fremme, at alle kan få lejlighed til at prøve kræfter med en go kart på den 1.000 m. lange rundbane i TOM K Karting Arena.

- De to motorbaner ligger tæt ved hinanden, supplerer Kaj Storgaard. - Man kan derfor nemt gå turen fra pit til pit. Også ved go kart stiller vi styrthjelm til rådighed for publikum. Det er virkelig en spændende oplevelse, når man kører med god fart ca. 10 cm. over asfalten.
I 2016 havde MNJ pænt over 100 personer M/K, som prøvede kræfter med at sidde ved siden af en erfaren FR-chauffør.

- Vi har mobiliseret ekstra materiel-vitaminer til at få ÅBENT HUS til at glide fornuftigt, afslutter Kaj Storgaard. - Den nederste aldersgrænse for Folke Race er 14 år. Der kræves derfor ikke kørekort i Folke Race, men man får dog ikke lov til at deltage i motorløb, såfremt kørekortet er fradømt og derfor hænger til ”tørre” nede hos Politiet. På karting-banen kan man få lov til at køre go kart fra 6 års-alderen.© Copyright 2019 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- River Online i Aalborg i stor vækst - Aalborg

- Sådan kommer du hurtigt på ferie - Aalborg

- Oplev rigt dyreliv med en safarirejse - Sponseret artikel

- Gør lidt ekstra ud af kaffen med en espressomaskine - Aalborg

- Bliv fysisk og psykisk sund med yoga - Aalborg

- Shopping i Aalborg er mere end bare shopping - Sponseret artikel

- Oplev fordelene med en hæveskydedør - Sponseret artikel

- Guide: Vælg den rigtige LED-pære - Aalborg

- En keto inspireret påskefrokost – 3 gode råd - Sponseret artikel

- Sådan vælger man den rigtige bonuskode - Sponseret artikel

- Gode råd om leasing af bil - Aalborg

- Gode tips til bonuskoder, hvis du oddser - Sponseret artikel

Klik venligst


Rubrikannoncer
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld