Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  
Aalborg

Den Danske Klavertrio åbner i Lille Vildmose

Lille Vildmose
Lørdag 13. maj 2017 kl. 10:11

Den Danske Klavertrio åbner i Lille Vildmose
Tre af Danmarks fineste musikere er samlet i Den Danske Klavertrio. Fra venstre: Bjørnkjær på violin, Gislinge på klaver og Møldrup på cello. Pre


.
Af Bruno Larsen, Vort eget blad/Limfjordsnyt
-
Den Danske Klavertrio er et forholdsvis nyt emsemble på den klassiske musikscene. Det personlige og musikalske venskab på kryds og tværs mellem de tre solister førte til dannelsen i 2015 – med debut på Weill Recital Hall på Carnegie Hall - et koncerthus i New York City - samt udgivelse af albummet ”Danish Romantic Piano Trios”.
-
Populært valg
Trioen har international klasse og er i dag et populært valg i både ind- og udland. Sommeren 2017 omfatter bl.a. forestillinger på Frederiksværk og Esbjerg internationale kammermusikfestivaler og ved Usedomer Musikfestival i Tyskland.
Og sandelig: De tre skal også åbne den niende sommersæson med seks Vildmosekoncerter i Musikhuset på Kystvej 224 ved Dokkedal. Det sker kl. 16 søndag 21. maj.
-
De tre i trioen
Fra hvert sit hjørne i musiklivet har de tre anmelderroste kunstnere i årevis leveret musikalske oplevelser i særklasse.
Lars Bjørnkær (violin) og Toke Møldrup (cello) er særligt kendt fra deres virke som koncertmestre i henholdsvis Det Kongelige Kapel og Copenhagen Phil. Tillige har de begge et aktivt solistisk virke.
Katrine Gislinge har de sidste to årtier etableret sig som en af Skandinaviens mest markante pianister i både klassisk og moderne repertoire med solo- og kammermusikkoncerter over det meste af Europa.
-
Programmet
Ved koncerten søndag 21. maj skal trioen fornøje med Peter Erasmus Lange-Müllers: Klavertrio f-mol, op. 53 samt Trio for klaver, violin og cello, h-dur op. 8 af Johannes Brams. Desuden Bent Sørensens ”Abgesänge”, der er tilegnet Den Danske Klavertrio.
-
Salg af billetter
Abonnement til alle seks koncerter: 800 kr. Billetter i løssalg 200 kr. (inkl. en forfriskning i pausen. Ved hver koncert sælges fem billetter til 20 kr til unge under 30 år.
Abonnement: 800 kr. indbetales til Danske Bank på reg.nr. 3243, kontonr. 3243394740 med angivelse af navn, e-mail-adresse og telefonnummer.
Løssalgsbilletter kan købes ved indgangen, men arrangørerne anbefaler, at billetter bestilles på tlf. 24 63 38 81 eller via e-mail: vildmosekoncerter@live.dk
© Copyright 2019 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- River Online i Aalborg i stor vækst - Aalborg

- Sådan kommer du hurtigt på ferie - Aalborg

- Oplev rigt dyreliv med en safarirejse - Sponseret artikel

- Gør lidt ekstra ud af kaffen med en espressomaskine - Aalborg

- Bliv fysisk og psykisk sund med yoga - Aalborg

- Shopping i Aalborg er mere end bare shopping - Sponseret artikel

- Oplev fordelene med en hæveskydedør - Sponseret artikel

- Guide: Vælg den rigtige LED-pære - Aalborg

- En keto inspireret påskefrokost – 3 gode råd - Sponseret artikel

- Sådan vælger man den rigtige bonuskode - Sponseret artikel

- Gode råd om leasing af bil - Aalborg

- Gode tips til bonuskoder, hvis du oddser - Sponseret artikel

Klik venligst


Rubrikannoncer
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld