Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Åbent hus i Sahva Aalborg: Afprøv ny teknologi mod fodsmerter

Aalborg
Mandag 12. marts 2018 kl. 16:00

Åbent hus i Sahva Aalborg: Afprøv ny teknologi mod fodsmerter

.
Den 16. marts kan folk fra Aalborg og omegn, der døjer med fodsmerter, afprøve en ny type fodscanning, når Sahva på Nytorv holder åbent hus. Den røde løber rulles ud fra klokken 10.00 til 19.00, og Sahva byder på en let anretning.

En ny, avanceret fodscanner skal nu gøre livet lettere for de nordjyder, der har smerter i fødderne. Smerter, der for eksempel skyldes knyster, hælsmerter, eller at man er platfodet, kan ofte afhjælpes med det rigtige indlæg i skoen, men mange ved ikke, at der findes enkle, effektive løsninger. Fredag den 16. marts inviterer Sahva i Aalborg til åbent hus fra klokken 10.00 til 19.00, hvor alle interesserede kan kigge forbi og få en gratis fodanalyse og lidt godt til ganen.

– Man kan komme ind fra gaden, tage skoene af og gå en tur på scanneren. Umiddelbart efter kan vi analysere dataene og komme med et overblik over, hvad eventuelle smerter kommer af, og hvad man kan gøre for at afhjælpe dem. Vi oplever, at rigtig mange har ondt i fødderne helt unødvendigt. Ofte kan et lille fodindlæg faktisk rette hele kroppen op, siger Anne Mie Jessen, der er daglig leder i Sahva på Nytorv.

Fra stående til gående
Som noget nyt kan Sahva i Aalborg nu analysere selve afviklingen af dine skridt. I forhold til tidligere, hvor kunderne skulle stå stille på en glasplade, så man kunne se, hvordan vægten fordelte sig, kan man med den nye fodscanner måle, hvordan foden bliver belastet, når man går.

– Den nye scanner gør, at specialisterne i butikken i Aalborg kan lave en dynamisk fodanalyse, hvor kunden går henover pladen. Med det nye præcise udstyr kan de levere en grundigere vurdering end tidligere, og resultatet af scanningen visualiseres tydeligt, så kunden får et godt indblik i problematikken, forklarer Kim Eriksen, der er klinisk konsulent hos Sahva.

Mere præcise resultater kræver bredere udvalg
Den nye scanner har 4096 sensorer, der hver med 300 målinger i sekundet nøjagtigt undersøger, hvordan vægten i de afviklede skridt fordeler sig. Det giver præcise og sikre resultater.

– I tråd med, at vi kan lave endnu mere grundige og detaljerede fodanalyser, har vi også udvidet sortimentet af indlæg og sko for at imødekomme endnu flere kunders fodproblematikker, siger Anne Mie Jessen, der opfordrer alle, der har ondt i fødder, ankler eller knæ og ikke ved hvorfor, til at benytte sig af muligheden for en gratis fodanalyse.

Sahva er – med mere end 40 klinikker og butikker fordelt over hele landet – Danmarks største udbyder af kropsbårne hjælpemidler. Virksomheden, som består af fagligt dygtige specialister i kroppens bevægelighed, har mere end 140 års erfaring. www.sahva.dk© Copyright 2019 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- River Online i Aalborg i stor vækst - Aalborg

- Sådan kommer du hurtigt på ferie - Aalborg

- Oplev rigt dyreliv med en safarirejse - Sponseret artikel

- Gør lidt ekstra ud af kaffen med en espressomaskine - Aalborg

- Bliv fysisk og psykisk sund med yoga - Aalborg

- Shopping i Aalborg er mere end bare shopping - Sponseret artikel

- Oplev fordelene med en hæveskydedør - Sponseret artikel

- Guide: Vælg den rigtige LED-pære - Aalborg

- En keto inspireret påskefrokost – 3 gode råd - Sponseret artikel

- Sådan vælger man den rigtige bonuskode - Sponseret artikel

- Gode råd om leasing af bil - Aalborg

- Gode tips til bonuskoder, hvis du oddser - Sponseret artikel

Klik venligst


Rubrikannoncer
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld