Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Gode råd om leasing af bil

Aalborg
Torsdag 22. marts 2018 kl. 08:00

Gode råd om leasing af bil
Arkivbillede


Der er blevet mere og mere populært at lease biler. Dette er ikke uden grund. For ved at lease en bil gør du et mere trygt ”køb”, hvor du ved, hvad du betaler hver måned...
.
Af Klaus Hansen

Måske lejer du en lejlighed eller anden bolig. Her betaler du et månedligt beløb til udlejer, som ejer boligen. Det er lidt det samme, når det kommer til at lease en bil. Det er selskabet, der ejer bilen, og du har fornøjelsen af at kunne køre i den, men skal betale en ydelse for det. Ved leasing af en bil aftaler i en begrænset tidsperiode, hvor du kan køre i bilen. Den er hyppigst i omfanget 1-3 år for private. Ligeledes skal lejeren af bilen betale et engangsbeløb til at starte med, som er noget lavere end ved køb af en ny bil.

Stabile bilister bør vælge leasing
Du skal gøre op med dig selv, om du har et overblik over, hvor meget du vil køre, hvor længe og over bilens størrelse, hvis du skal lease. Hvis der er en risiko for, at du skal have børn inden for de kommende år, at du får et nyt job, der er længere væk eller lignende forandringer, som er svære at gennemskue, så er leasing af bil ikke det oplagte valg. For med leasing skal du vide præcist, hvor mange kilometer, du vil køre om året, for ikke at få uforudsete udgifter. Hvis du kører mere end forventet ved leasingsaftalens indgåelse, så vil det typisk blive noget dyrere, end hvis du sagde et højere antal kilometer fra start. Du skal også have klargjort, om du får penge retur af ejeren, hvis du kører mindre end det opgivne antal kilometer.

Står du og skal have et barn om et halvt år, så er du bundet af din bil, som måske ikke er stor nok. Så det skal du have på plads, inden du indgår en aftale. Dog er der i nogle tilfælde mulighed for at opsige bilen tidligere.

Fordele ved leasing
Elsker du duften af nye sæder og det nyeste udstyr, så er leasing en ideel løsning. Du kan for eksempel lease en BMW. Med leasing kan du få en ny bil ofte – cirka hver 3 år. Ved privatleasing vil det være ejeren, som har ansvaret for service og vedligeholdelse, og køberen skal ikke tænke mere på bilen, når leasingperioden er udløbet.

Har du ikke penge til en bil nu og her, fungerer leasing som en afdragsordning, som vil være en stor fordel og muliggøre, at du kan få en bil nu.© Copyright 2019 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- River Online i Aalborg i stor vækst - Aalborg

- Sådan kommer du hurtigt på ferie - Aalborg

- Oplev rigt dyreliv med en safarirejse - Sponseret artikel

- Gør lidt ekstra ud af kaffen med en espressomaskine - Aalborg

- Bliv fysisk og psykisk sund med yoga - Aalborg

- Shopping i Aalborg er mere end bare shopping - Sponseret artikel

- Oplev fordelene med en hæveskydedør - Sponseret artikel

- Guide: Vælg den rigtige LED-pære - Aalborg

- En keto inspireret påskefrokost – 3 gode råd - Sponseret artikel

- Sådan vælger man den rigtige bonuskode - Sponseret artikel

- Gode råd om leasing af bil - Aalborg

- Gode tips til bonuskoder, hvis du oddser - Sponseret artikel

Klik venligst


Rubrikannoncer
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld