Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Mobiltelefonen har ændret vores liv

Aalborg
Onsdag 21. marts 2018 kl. 14:34

Mobiltelefonen har ændret vores liv
Arkivbillede


Langt størstedelen af os ejer en mobiltelefon, og oftest benytter vi os også dagligt eller måske endda op til flere gange dagligt af den...
.
Af Klaus Hansen

Vi har den altid på os og oplever en følelse af, at vi mangler noget, hvis den ikke er med os rundt i hverdagen. Mobiltelefonen har således ændret vores liv radikalt

Mobiltelefonen er allemandseje
Mobiltelefonen er en af de mange teknologiske løsninger, der har ført til, at vi i dag hurtigere end nogensinde kan komme i kontakt med omverdenen, uanset hvor vi befinder os, og hvad tid på døgnet det er. På den måde er mobiltelefonen blevet det ideelle værktøj, der er med til at opretholde social kontakt og måske i nogle tilfælde endda også skabe yderligere sociale bekendtskaber. Mobiltelefonen er desuden med til at udbrede budskaber og dermed også viden.

Dog mener nogle også, at mobiltelefonerne efterhånden har overtaget. Vi har den konstant i hånden, og vi kigger på den ved den mindste lejlighed. Vi er således blevet afhængige af altid at kunne orientere os på den lille skærm og følge med i, hvad der sker omkring os. I nogle tilfælde er mobiltelefonen således også den hindring, der gør, at det er svært for os at opretholde fysiske sociale bekendtskaber, fordi vi er blevet bedre til at begå os online.

Uanset hvad du mener, er det ingen hemmelighed, at mobiltelefonen er et allemandseje. Og de skader, som den udsættes for, er derfor ikke sjældne. Ofte ser vi smadrede skærme og farver, der løber ned over dem. Mobiltelefonerne bliver udsat for tab på hårde underlag, slag, stød, fugt, væske og så videre, og derfor er der nu mere end nogensinde før brug for folk, som kan yde professionel hjælp.

Når uheldet er ude
Hvis uheldet er ude, og du har en mobiltelefon, som er beskadiget og derfor ikke fungerer optimalt, vil du måske opleve store gener ved brug. Og det kan føre til stor frustration. Læs derfor her mere om hvordan du kan få kyndig hjælp til at få repareret din mobiltelefon, således du hurtigt kan tage den i brug igen.


© Copyright 2019 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- River Online i Aalborg i stor vækst - Aalborg

- Sådan kommer du hurtigt på ferie - Aalborg

- Oplev rigt dyreliv med en safarirejse - Sponseret artikel

- Gør lidt ekstra ud af kaffen med en espressomaskine - Aalborg

- Bliv fysisk og psykisk sund med yoga - Aalborg

- Shopping i Aalborg er mere end bare shopping - Sponseret artikel

- Oplev fordelene med en hæveskydedør - Sponseret artikel

- Guide: Vælg den rigtige LED-pære - Aalborg

- En keto inspireret påskefrokost – 3 gode råd - Sponseret artikel

- Sådan vælger man den rigtige bonuskode - Sponseret artikel

- Gode råd om leasing af bil - Aalborg

- Gode tips til bonuskoder, hvis du oddser - Sponseret artikel

Klik venligst


Rubrikannoncer
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld