Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Afgifter på køretøjer

Sponseret artikel
Onsdag 21. marts 2018 kl. 17:00

Afgifter på køretøjer
Arkivbillede


I Danmark betaler vi afgift, hvis vi har en bil til at bringe os frem og tilbage fra vores arbejdsplads...
.
AF Klaus Hansen

Det er en lov, som man skal overholde, hvis man gerne vil køre lovligt i landet. Det er forskelligt, hvor meget man betaler i afgift, da afgiftens størrelse afhænger af transportmidlets vægt. Har man en lille bil, betaler man altså mindre, men har man en større bil, betaler man typisk mere i afgift. Det er SKAT, der vurderer, hvor meget du skal betale for at have din bil. Dog kan det ske, at du er utilfreds med vurderingen, hvilket kan betyde, at du skal klage. Klagefristen er 3 måneder, og det koster 400 kroner. Som udgangspunkt er det altid ubehageligt at klage, men er man alvorligt utilfreds, er der heller ingen grund til ikke at gøre det.

Den nye afgiftberegning
Glæden over billigere biler er stor hos de afventende bilkøbere, og det er derfor også populært at søge efter en billig bil. Dog bør du, inden du handler din nye bil, sætte dig ind, hvor meget det kommer til at koste i Grøn ejerafgift at have denne bil. Biler, der sælges efter den nye afgifteregning, pålægges nemlig en øget grøn afgift, og dermed kan det altså alligevel blive en omkostningsfuld affære at investere i en ny og billig bil. Du kan lave en vejledende beregning af den forventede registreringsafgift på det køretøj, som du ønsker at importere eller eksportere. Her skal du bruge bilens afgiftspligtige værdi, som er køretøjets handelspris uden registreringsafgift.

Afgift på elbiler og brintbiler
Elbiler har tidligere været fritaget for afgifter. Dog er de ikke det længere, så du kan heller ikke spare penge på afgiftsområdet ved at købe en sådan bil. Brintbiler er dog fritaget for afgifter.

Få gode råd til behandlingen af dine afgiftssager
Mangler du gode råd til, hvordan du behandler dine afgiftssager korrekt, kan du tage kontakt til en advokat. Her det oplagte valg en advokat fra TVC Advokatfirma, som kan rådgive dig særligt inden for området ”skatter og afgifter”. Her får du et helt uforpligtende bud på den rette strategi for håndteringen af den konkrete sag.© Copyright 2019 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- River Online i Aalborg i stor vækst - Aalborg

- Sådan kommer du hurtigt på ferie - Aalborg

- Oplev rigt dyreliv med en safarirejse - Sponseret artikel

- Gør lidt ekstra ud af kaffen med en espressomaskine - Aalborg

- Bliv fysisk og psykisk sund med yoga - Aalborg

- Shopping i Aalborg er mere end bare shopping - Sponseret artikel

- Oplev fordelene med en hæveskydedør - Sponseret artikel

- Guide: Vælg den rigtige LED-pære - Aalborg

- En keto inspireret påskefrokost – 3 gode råd - Sponseret artikel

- Sådan vælger man den rigtige bonuskode - Sponseret artikel

- Gode råd om leasing af bil - Aalborg

- Gode tips til bonuskoder, hvis du oddser - Sponseret artikel

Klik venligst


Rubrikannoncer
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld