Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Online kurser er det store hit og findes i mange forskellige prisklasser

Aalborg
Onsdag 21. marts 2018 kl. 17:00

Online kurser er det store hit og findes i mange forskellige prisklasser
Arkivbillede


En af de mange fordele internettet har givet os, er at informationer og viden er blevet tilgængelige for enhver, der har en smartphone eller en computer med adgang til det store vide net...
.
Af Klaus Hansen

Og det gør det nemmere for os alle at lære de færdigheder, vi savner – eller få certifikater på det vi allerede kan. Vi har set lidt på de forskellige muligheder, der efterhånden findes for at få kurset online.

Vi lever i et samfund, der er bygget på viden og de fleste af os vil gerne blive ved at lære nyt hele tiden. Måske du brænder for at genoptage en gammel hobby med at flette pil, eller du drømmer om at skrive en roman, der inspirerer læsere over hele verden. Der er næsten ingen grænser for, hvilket kursus du kan finde online, det er faktisk udelukkende et spørgsmål om tiden du ønsker at investere i, at drømmen går i opfyldelse - og pengene der skal bruges. Matchbanker.dk kan hjælpe dig med at finde en løsning på sidstnævnte, mens du helt selv er herre over tidsforbruget.

Webinarer og e-bøger
Især selvstændige, der er i gang med at bygge deres forretninger op, har fundet ud af at både webinarer og e-bøger er vældigt populære. Udover at give en smagsprøve på deres produkter, får man også en fornemmelse af personerne bag produktet, før man overhovedet køber noget hos dem. Oftest er webinarer og e-bøger i denne udgave gratis at få, hvilket giver kunderne rigtigt mange fordele foræret.

Mini-forløb og light-udgaver
Næst efter webinarerne og de gratis e-bøger kommer mini-forløb og light-udgaver af den endelige vare. Måske man kan få en gratis eller en stærkt reduceret intropris for at prøve produktet af; dette gælder især serviceydelser. Her kan man få lov at smage lidt af effekten af produktet eller servicen og mærke efter, om det er noget for dig at gå videre med. Virksomhederne bag, vil som oftest gerne lokke med de store og pristunge produkter, når de præsenterer dig for mini-forløb eller light-udgaver. Rigtigt tit kan man dog få meget ud af at bruge de her mindre pakker.

Online skoler og undervisningsforløb
Det er så nemt at kunne sidde hjemme i sofaen med sin dyne og en kop te og lære lige dét, man altid har drømt om. Online møderum og webinarer giver underviserne mulighed for at nå bredere ud til publikum og et undervisningsforløb via nettet er billigere end et fysisk kursus, da virksomheden ikke har udgifter til lokaler og materialer.

Apps der tilbyder mini-kurser
Mini-kurser er mere tilegnet specifikke problemer eller udfordringer. Det kan være, du har brug for hjælp til at lave en forretningsplan, gerne vil lære at spille guitar eller være den nye mester-blogger. Kurserne er ofte korte men meget præcise og derved holdes prisen også i den lave ende. Til gengæld kan du så sammensætte din helt egen kursuspakke med alle de emner og vinkler, du måtte ønske og har brug for.

Uanset hvad du vælger, så giver det dig et puf i retningen af dine drømme, når du tager skridtet ud i at lære nyt eller blot udvikle dine talenter.
© Copyright 2019 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- River Online i Aalborg i stor vækst - Aalborg

- Sådan kommer du hurtigt på ferie - Aalborg

- Oplev rigt dyreliv med en safarirejse - Sponseret artikel

- Gør lidt ekstra ud af kaffen med en espressomaskine - Aalborg

- Bliv fysisk og psykisk sund med yoga - Aalborg

- Shopping i Aalborg er mere end bare shopping - Sponseret artikel

- Oplev fordelene med en hæveskydedør - Sponseret artikel

- Guide: Vælg den rigtige LED-pære - Aalborg

- En keto inspireret påskefrokost – 3 gode råd - Sponseret artikel

- Sådan vælger man den rigtige bonuskode - Sponseret artikel

- Gode råd om leasing af bil - Aalborg

- Gode tips til bonuskoder, hvis du oddser - Sponseret artikel

Klik venligst


Rubrikannoncer
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld