Del på Facebook   Print siden  

Sådan vælger man den rigtige bonuskode

Sponseret artikel
Fredag 23. marts 2018 kl. 08:34

 Sådan vælger man den rigtige bonuskode
Arkivbillede


De fleste casinoer på det danske marked, tilbyder en bonuskode til nye spillere...
.
Af Klaus Hansen

Denne bonuskoder giver adgang til de mest generøde velkomstbonusser ved en tilhørende bookmaker. Denne varierer generelt fra side til side, men alle vil give et helt unikt bonustilskud.

Det kan være lidt af en jungle, når man skal vælge den bookmaker, som passer til netop sine egne behov. Alle har forskellige prioriteter såsom god kundeservice, oddsudvalg, live-spil og lignende. Fælles for de fleste er dog, at man foretrækker en generøs velkomstbonus. Derfor kan man blive garanteret den største velkomstbonus hos en spiludbyder, hvilket giver meget at spille for.

Både fordele og ulemper ved alle bonuskoder
Når det handler om at få den bedste bonuskode, er der både fordele og ulemper ved alle bookmakere. Man ser ofte, at velkomstbonussen kommer i form af en indbetalingsbonus, hvor bookmakeren fordobler sin første indbetaling. Det betyder, at hvis man indsætter 500 kroner, får man også 500 kroner i bonus, og så har man altså 1000 kroner at spille for i alt.

Man kan også modtage en velkomstbonus i form af gratis bets, hvor man får et gratis væddemål, såfremt man selv oddser for et bestemt beløb.

Der er altså mange fordele forbundet med bonuskoder på nettet, men der er naturligvis også en bagside af medaljen. Når man modtager en bonus, er det vigtigt, at man er opmærksom på, at den skal gennemspilles et bestemt antal gange, før man selv kan udbetale bonuspengene. Det betyder, at bonussen er låst, indtil man har opfyldt det givende gennemspilskrav til bonussen, som ofte har en deadline. Dette plejer som regel at være inden for 60-90 dage – alt afhængig af, hvem bookmakeren er.

Varierende regler og vilkår
Inden man opretter en spillekonto anbefales det, at man læser regler og vilkår for bonussen grundigt igennem. Dette er særligt vigtigt, da disse regler og vilkår ofte varierer fra de forskellige bookmakere. Dette kan læses, hvis man besøger de pågældende bookmakersider.© Copyright 2021 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Aalborg - en blomstrende kulturby - Aalborg

- Hvorfor radioen stadig er populær i disse internettider - Aalborg

- River Online i Aalborg i stor vækst - Aalborg

- Sådan kommer du hurtigt på ferie - Aalborg

- Oplev rigt dyreliv med en safarirejse - Sponseret artikel

- Gør lidt ekstra ud af kaffen med en espressomaskine - Aalborg

- Bliv fysisk og psykisk sund med yoga - Aalborg

- Shopping i Aalborg er mere end bare shopping - Sponseret artikel

- Oplev fordelene med en hæveskydedør - Sponseret artikel

- Guide: Vælg den rigtige LED-pære - Aalborg

- En keto inspireret påskefrokost – 3 gode råd - Sponseret artikel

- Sådan vælger man den rigtige bonuskode - Sponseret artikelRubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld