Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Oplev fordelene med en hæveskydedør

Sponseret artikel
Torsdag 12. april 2018 kl. 08:00

Oplev fordelene med en hæveskydedør
Arkivbillede


Er du på jagt efter et smart alternativ til en terrassedør? Men er du i tvivl om, hvad du skal vælge. Så læs mere om fordelene ved en hæveskydedør her...
.
Af Klaus Hansen

Bring den friske luft indenfor
På mange områder er en hæveskydedør et rigtig godt og særdeles smart alternativ til den normale terrassedør. For det første bruger en hæveskydedør ikke nær så meget plads, som det gør sig gældende med en almindelig dør. Det skyldes, at en hæveskydedør ikke har noget svingareal, idet en sådan åbnes ved et mindre skub til siden. På den måde minimeres den plads, som en almindelig dør ville tage i rummet. Og især til mindre terrasser, balkoner og udestuer er hæveskydedøre således særdeles velegnede.

Med en hæveskydedør sikrer du desuden, at du får et helt fantastisk lysindfald, som er medvirkende til at mindske forskellen mellem det at være udenfor og det at være indenfor. Med en hæveskydedør får du nemlig en dør og et stort vinduet i en samlet pakke. Ydermere kan du åbne hæveskydedøren så meget, som det passer dig. uden at den smækker i igen, som det for eksempel kan ske ved en mindre vind ved en almindelig dør. Med hæveskydedøren får man således også de mest optimale muligheder for udluftning i hjemmet, og som ved så mange andre døre er en hæveskydedør selvfølgelig også udstyret med en form for bremsehåndtag, således døren kan holdes fast i den ønskede position.

Hæveskydedøren monteres desuden på en metalskinne både i toppen og bunden af dørkarmen, som gør det let at åbne og lukke døren. Hæveskydedøren er således det ideelle alternativ til dig, som ønsker en dør, som er let og behagelig at have med at gøre på et mindre areal.

Find din hæveskydedør online
Hos Sparvinduer kan du få meget mere information om de mange fordele, der er ved hæveskydedøre i forhold til almindelige terrassedøre. Du kan ydermere få inspiration til hvorfor, at en skydedør vil gøre sig godt i lige netop dit hus, samtidig med at du kan indhente et godt tilbud på den perfekte hæveskydedør til en fordelagtig pris.© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Høring om rammerne for Bredbåndspuljen 2024 - Aalborg

- Verdensmålscentret inviterer til åbningsdag på hovedbiblioteket i Aalborg - Aalborg

- OK smider to milliarder på bordet og køber sig ind i Coop Danmark - Aalborg

- Fra søndag: Spærring af E45 mellem Randers og Handest i aften- og nattetimer - Aalborg

- Cykeltyve taget på fersk gerning i Absalonsgade - Aalborg

- Indbrudstyve brød ind.. For anden gang - Aalborg

- Snu medarbejder på tank varskuede politiet - Aalborg

- Togbusser sat ind mellem Randers og Hobro. Opdatering: Togene kører tidligst fra kl. 15 - Aalborg

- For tredje gang i Aalborg: NET ZERO pathways - Aalborg

- Længere tids efterforskning af nordjyske indbrud kulminerede i nat - Aalborg

- Fra fællessang til tæt på fuldtid: Kulturoplevelser og et lille job gav Ditte modet og lysten tilbage - Aalborg

- LOA melder klar til en ny sæson - Aalborg

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld