Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Shopping i Aalborg er mere end bare shopping

Sponseret artikel
Torsdag 19. april 2018 kl. 08:00

Shopping i Aalborg er mere end bare shopping
Arkivbillede


Måske forbinder du typisk shopping med storbyen København eller andre storbyer udenlands såsom London, Berlin og New York. Men faktisk kan du også få en unik shopping oplevelse i den nordjyske hovedstad Aalborg....
.
Af Klaus Hansen

Byen emmer af charme med et forfriskende havneliv, spændende arkitektur og eminente spisesteder.

Det siges, at finanskrisen efterhånden er ved at være så godt som ovre. Dog har vi forbrugere lært at være mere påpasselige med pengepungen. Nu da højkonjunkturen er vendt mere tilbage, har vi fået bedre mulighed for at gøre mere af det, som mange elsker, nemlig at shoppe.

Hvem elsker ikke at forkæle sig selv med et nyt ur, bluse, skjorte, taske, eller sko? Det er bare med til at gøre os glade, at vi får noget nyt engang i mellem. Og måske trænger du til en rigtig shoppetur med en ven eller veninde, hvor I sætter hele dagen af, så I også kan få sludret og noget på opleveren. Så skulle I prøve at tage til Aalborg på shoppetur.

Bispensgade og Algade er et besøg værd
Disse gader er de mest kendte i Aalborg, når det gælder shopping, som du bare må besøge. Her er der et hav af butikker med masser af kendte mærker. I en sidegade til Algade kan du også se små gårdhuse i brostensgader, som er yderst æstetiske. I sidegader til Bispensgade er der også masser af lækre caféer, som Aalborg er meget kendte for. Her kan du få en lækker frokost, hvor du får meget mad for pengene. Hver café er noget helt særligt, så har du muligheden, kan du tage en dessert et af de andre steder for at opleve så mange som muligt.

Har I brug for lidt luft fra de tætte bygninger, ligger havnen kun et stenkast derfra, hvor der er mulighed for at sidde og tage en pause med udsigt til vandet. Ned langs vandet kan du også opleve spændende arkitektur som Musikkens Hus eller Utzon centeret.

Slut af med en tur i gaden
Når du er kommet til Aalborg, så bør du overveje at have en overnatningsmulighed i ærmet. For hvis der er noget Aalborg også er kendte for, så er det Gaden. Gaden er fyldt med diskoteker og barer, og der er i den grad fest i gaden, når aftenen bryder frem. Der er alle slags temaer på de forskellige steder – du vælger selv hvilke du vil prøve. Føler du ikke, at du har pengene nu og her, men vil gerne på en oplevelsesrig shoppetur til Aalborg, så kan du tage et mindre lån. Se mere på kviklån. Husk, at de gode stunder er det, der holder også kørende og glade.



© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Bilist nægtede narkokørsel - Aalborg

- Lørdagens strømpris - Aalborg

- Falsk tusindkroneseddel opdaget - Aalborg

- Aalborg Universitet har skabt vækst og udvikling i 50 år - Aalborg

- AaB jagter endnu et afgørende skridt i oprykningsspillet søndag - Aalborg

- Louis Nielsen er Danmarks bedste arbejdsplads for anden gang i træk: Det vigtigste er fællesskabet - Aalborg

- Bubber og Malene Qvist præsenterer Cirkus Arenas nye supercirkus i Aalborg - Aalborg

- Du kan fremover studere Professionsbachelor i paramedicin i Aalborg - Aalborg

- Nu er turen kommet til Aalborg: Slår dørene op den 10. maj - Aalborg

- Nye tal: Aarhus topper listen over skybrudsskader i 2023 - Aalborg havde 293 - Aalborg

- Nordjyllands Politi forlænger lukningen af rockerklubhus i Nørresundby - Aalborg

- El-løbehjul i trafikken: Har du styr på de skjulte do's and don'ts? - Aalborg

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld