Del på Facebook   Print siden  

En safarirejse til Kilimanjaro er uforlignelig

sponsorerede artikler
Torsdag 19. april 2018 kl. 14:32

En safarirejse til Kilimanjaro er uforlignelig
Arkivbillede


Man behøver nødvendigvis ikke at have den helt store interesse for natur, bjergkæder og lignende for at finde en tur til Kilimanjaro interessant og spændende...
.
Af Klaus Hansen

Kilimanjaro er Afrikas højeste bjerg og rager langt op i skyerne med sine omtrent 5800 meters højde, og den byder på mange forskellige oplevelser på vej op. Først og fremmest kommer man til at opleve de ændringer, der er i klimaet på vej op, hvilket også er ganske spændende og fedt at opleve, mens der ydermere også er nogle naturer, man ikke ser så mange andre steder på jordkloden.

Ydermere får man muligheden for at se nogle af de allersmukkeste solopgange, når man bestiger det legendariske bjerg, hvorfor det bestemt er værd at lægge visit ved Afrikas højeste punkt, såfremt man overvejer at tage på en aktiv, spændende og udfordrende rejse.

Find den rette rute op ad Kilimanjaro
Når man skal bestige Kilimanjaro på sin rejse, er det essentielt at være opmærksom på, at der er flere forskellige ruter op ad Kilimanjaro, og her handler det om at finde den rette rute. De forskellige ruter varierer i forhold til sværhedsgrad, hvilket kan være en fordel at overveje i forhold til bestigningens varighed og hvor mange dage man har til rådighed, mens man også skal være varsom, så man ikke vælger en for hård og udfordrende rejse. Det er vigtigt at finde det rette niveau, således man får sig en god rejse, der hverken er alt for hård eller alt for let i henhold til den fysiske form, man er i.

Hvilke krav er der til en bestigning af Kilimanjaro?
Dette leder meget naturligt til, at man også skal undersøge, hvilke forskellige krav der vil være, når man skal bestige Kilimanjaro, således turen er ansvarlig at tage på. Det er ikke nødvendigt, at man har erfaring med at bestige Kilimanjaro, da det ikke er nødvendigt at kunne nogle specielle færdigheder. Her skal det dog nævnes, at det er et plus, hvis man har en fornuftig fysisk form inden rejsen, således der også vil være plads til at nyde rejsen.

Det kræver også, at man selv vurderer, om man er god til at tilvænne sig højden, overnatte i det fri eller lignende, da det kan være en fordel at få trænet dette – eventuelt med en personlig træner – inden man tager afsted, hvis der skulle være problemer med det. Når alt sammen er overvejet, er det muligt at finde den helt rigtige rejse til Kilimanjaro.© Copyright 2018 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- 3 steps til en sund privatøkonomi - sponsorerede artikler

- Lad varmepumpen klare opvarmningen - sponsorerede artikler

- Idéer til den bedste barselsgave - sponsorerede artikler

- Erfaren, kvalificeret og certificeret - sponsorerede artikler

- En tilstandsrapport er vigtig for dit boligsalg - sponsorerede artikler

- Energirenovering i boligen kan give besparelser på længere sigt - sponsorerede artikler

- Kom i gang med flot broderi - sponsorerede artikler

- iPhone XS, iPhone SX Max og iPhone XR ser dagens lys - sponsorerede artikler

- Black Friday – værd at vide - sponsorerede artikler

- JobConnection: en kvalitetsbevidst virksomhed, der vil frem i livet - sponsorerede artikler

- Rullegræs fra nordjyske marker - sponsorerede artikler

- Virksomhed med kontor i Aalborg tilbyder nyeste IT-løsninger - sponsorerede artiklerRubrikannoncer
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld