Del på Facebook   Print siden  

Mangler du nye batterier til din e-cigaret? Læs med her

sponsorerede artikler
Torsdag 19. april 2018 kl. 14:37

Mangler du nye batterier til din e-cigaret? Læs med her
Arkivbillede


I dag begynder flere og flere danskere at bruge e-cigaretter. Det gør de blandt andet som erstatning for tobaksrygning, da dampen fra en e-cigaret er mindre skadelig end tjæren fra tobakken...
.
Af Klaus Hansen

Derudover er det blevet forbudt at ryge cigaretter på bus-, metro- og togstationer, hvilket betyder, at e-cigaretter har oplevet endnu en stigning i popularitet. Da en e-cigaret er et elektronisk apparat med flere komponenter, så behøver det også et batteri – hvis du er interesseret i at vide mere, så kan du læse mere herunder.

EGO batterier til begyndere
Uanset om man lige er begyndt at dampe, eller om man har gjort det i længere tid, så bruger en e-cigaret strøm og et batteri holder ikke evigt. Derfor skal man have udskiftet sit batteri på et eller andet tidspunkt. Der findes flere forskellige batterier på markedet, da der også findes flere modeller af e-cigaretter. For eksempel hedder en af de mest populære mærker EGO. En af fordelene ved EGO batterier, det er, at man kan justere hvor mange volt, de giver, hvilket betyder, at man kan få mere eller mindre damp afhængigt at ens præferencer. Derudover så passer EGO batterier til alle tanke, og det gør dem derfor yderst populære, da de kan bruges på flere modeller.

Læs mere information på nettet
Internettet vokser hurtigere end nogensinde før, og derfor er det også muligt at gøre ting, som man ikke kunne for 20 år siden. I dag findes nethandel og det betyder, at man ikke behøver at tage ned i de fysiske butikker for at købe de produkter, man gerne vil have. Man kan sidde derhjemme og bestille produkter over nettet, uanset om det er gaver, batterier eller noget helt tredje.

Så hvis du har tænkt på at begynde med at dampe eller har været i gang i længere tid, og leder du efter et nyt batteri til din e-cigaret af god kvalitet til en billig pris – så kan du klikke her og læse yderligere information om EGO batterier, og se hvilket et der passer til dig og din e-cigaret.
© Copyright 2018 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Dehydratoren tilbyder spændende tilberedningsmuligheder - sponsorerede artikler

- 3 steps til en sund privatøkonomi - sponsorerede artikler

- Lad varmepumpen klare opvarmningen - sponsorerede artikler

- Idéer til den bedste barselsgave - sponsorerede artikler

- Erfaren, kvalificeret og certificeret - sponsorerede artikler

- En tilstandsrapport er vigtig for dit boligsalg - sponsorerede artikler

- Energirenovering i boligen kan give besparelser på længere sigt - sponsorerede artikler

- Kom i gang med flot broderi - sponsorerede artikler

- iPhone XS, iPhone SX Max og iPhone XR ser dagens lys - sponsorerede artikler

- Black Friday – værd at vide - sponsorerede artikler

- JobConnection: en kvalitetsbevidst virksomhed, der vil frem i livet - sponsorerede artikler

- Rullegræs fra nordjyske marker - sponsorerede artiklerRubrikannoncer
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld