Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Slip af med kloaklugt fra afløbet med en lugtspærre

sponsorerede artikler
Tirsdag 15. maj 2018 kl. 15:55

Slip af med kloaklugt fra afløbet med en lugtspærre
Arkivbillede


Oplever du, at det lugter slemt fra afløbet i din brusekabine? Mange tror, at du er nødsaget til at alliere dig med en professionel VVS-mand, hvis du skal afhjælpe problemet...
.
AF Klaus Hansen

Faktum er dog, at det kun er nødvendigt i yderst slemme tilfælde, hvor det er forårsaget af noget, der befinder sig længere ned i rørene, end du selv kan komme til.

I langt de fleste tilfælde findes der en simpel løsning på problemet. Derfor er det også vigtigt, at du undersøge dine egne muligheder, inden du tager kontakt til en VVS’er. Det kan nemlig vise at blive en bekostelig fornøjelse, at skulle udlicitere en sådan opgave – særligt når du i mange tilfælde kan varetage opgaven på egen hånd.

Den mest effektive løsning er, at montere en lugtspærre
Du har en vandlås siddende i dit afløb i brusekabinen. Det er dog ikke dem alle, der gør en effektiv indsats for at holde lugten nede i afløbet. Hvis du har problemer med, at der siver lugt og gasser op fra afløbet, så bør du investere i en lugtspærre, der skal erstatte din nuværende vandlås. Faktisk er det nok til at afhjælpe problemet i de fleste tilfælde.

Der findes mange af sådanne lugtspærrer på det danske marked. Én af dem, der dog har vist sig at være yderst effektive er Green Drain. Det er en unik vandfri og miljøvenlig afløbslugtlukke, der tillader vandet at løbe problemfrit igennem samtidigt med at den ikke lader hverken skadedyr, lugte eller giftige gasser sive op nede fra afløbet.

Hvis det er noget, du ønsker at blive klogere på, så er det en god idé, at du læser mere om Green Drain. Der er gode forudsætninger for, at det er den rette løsning på dit problem. Derfor bør der heller ikke herske tvivl om, at det er en fornuftig investering.

Virker en lugtspærre altid?
Den virker i langt de fleste tilfælde. Afhjælper den ikke dit problem, så tyder noget på, at du skal rense dit afløb. Det kan du blandt andet gøre med flydende afløbsrens. Er det helt tilstoppet, så kan du forsøge dig med en rensespiral, der kan fjerne større klumper snavs og fedt, som kan afgive lugt.© Copyright 2020 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Frigør rum i stuen med bambusmøbler - sponsorerede artikler

- Tag med børnene på stranden - sponsorerede artikler

- Optimer din boligindretning med skønne plakater og malerier - sponsorerede artikler

- Gør virksomhed mere attraktiv med en god hjemmeside - sponsorerede artikler

- Fengshui og soveværelset - sponsorerede artikler

- I storbyerne er cyklen mere brugt end bilen - sponsorerede artikler

- Brug mere af din fritid på fantastisk madlavning - sponsorerede artikler

- Sådan optimerer du din virksomhed og udvider din kundekreds - sponsorerede artikler

- Vil disse tre brugte biler hitte i 2020? - sponsorerede artikler

- Dette kan du gøre for at forebygge eller behandle forskellige skader - sponsorerede artikler

- 5 tips til at finde de bedste lånemuligheder - sponsorerede artikler

- Sådan holder du og din partner gnisten i gang - sponsorerede artiklerRubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld