Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

3 tips til at få den bedste sommerferie

sponsorerede artikler
Tirsdag 15. maj 2018 kl. 16:07

3 tips til at få den bedste sommerferie
Arkivbillede


Forventningsglæden stiger i takt med, at sommerferien nærmer sig med hastige skridt...
.
Af Klaus Hansen

En lang, tiltrængt pause fra arbejde, studie og det travle hverdagsliv er den bedste måde at få plejet sig selv på og få brugt tid med de nærmeste.

Dog er det ikke altid lige let at få planlagt den længeventede sommerferie, og presset økonomi eller mangel på inspiration kan hurtigt lede til kedsommelige feriedage, der ikke nydes fuldt ud. Kender du til problematikken, kan du ved hjælp af disse råd få lidt inspiration til, hvordan du får planlagt den bedste sommerferie.

Tips til en ferien

• Find prioriteringslisten frem. Selvom sommerferien kan synes lang, går den alligevel hurtig. For ikke at komme til at spilde tiden med ingenting, er det derfor vigtigt at have prioriteringerne i orden – det gælder blandt andet hvilke venner, du gerne vil se samt de aktiviteter eller rejsemål, du gerne vil udforske. Sørg for at have balance i dine prioriteringer, så du både får tid med venner og tid for dig selv samt tid derhjemme og tid til større såvel som mindre rejser eller besøg.

• Find økonomiske alternativer. Det varierer fra person til person, hvorvidt man har lyst til at rejse eller ej, men for mange betyder det meget, at komme væk fra de vante rammer og opleve noget helt nyt. Her er der en række økonomiske alternativer, som gør drømmerejsen en smule mere økonomisk realistisk. Har du et meget specifikt rejsemål i tankerne, kan et kviklån hjælpe dig med hurtigt at få råd til det hele. Går du gerne på kompromis med din destination samt rejsetidspunkt, kan en afbudsrejse være det perfekte eventyr. Her gælder det om at finde det alternativ, der bedst opfylder dine ønsker og behov og samtidigt tilgodeser din økonomiske situation.

• Find nye interesser. Ferietiden er den oplagte tid til at afprøve nye hobbyer og aktiviteter, og her er der masser at gå i kast med. Noget så simpelt som at udfolde sig kunstnerisk eller prøve en ny sportsgren kan give masser af energi og er samtidigt en oplagt og anderledes måde at bruge tid med vennerne på, hvor der brydes med det velkendte og sædvanlige.© Copyright 2020 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Ting du skal overveje hvis du skal have nyt køkken og bad - sponsorerede artikler

- Find et godt cover og beskyt din smartphone - sponsorerede artikler

- Lokale Aalborg-virksomheder udnytter de digitale muligheder - sponsorerede artikler

- Frigør rum i stuen med bambusmøbler - sponsorerede artikler

- Er du på jagt efter god og alsidig underholdning? Læs med her - sponsorerede artikler

- Tag med børnene på stranden - sponsorerede artikler

- Optimer din boligindretning med skønne plakater og malerier - sponsorerede artikler

- Gør virksomhed mere attraktiv med en god hjemmeside - sponsorerede artikler

- Fengshui og soveværelset - sponsorerede artikler

- I storbyerne er cyklen mere brugt end bilen - sponsorerede artikler

- Brug mere af din fritid på fantastisk madlavning - sponsorerede artikler

- Sådan optimerer du din virksomhed og udvider din kundekreds - sponsorerede artiklerRubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld