Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Sådan kommer du hurtigt på ferie

Aalborg
Mandag 28. maj 2018 kl. 10:17

Sådan kommer du hurtigt på ferie
Arkivbillede


Mange mennesker vil gerne have mulighed for at bestemme ferien i sidste øjeblik, fordi det kan være svært at få kalenderen til at gå op. Derfor tilbydes der flere steder afbudsrejser – også uden for Danmarks hovedstad...
.
Af Klaus Hansen

Du kan eksempelvis finde afbudsrejser fra Aalborg på denne side, og her kan du altså finde afbudsrejser direkte fra Aalborg og ud til resten af verden.

Fordi lokationen er Aalborg, behøver du ikke at bekymre dig om lange transporttider, som du måske skulle, hvis du valgte en afgang uden for Jylland. Det gør, at du får mulighed for at handle lidt mere spontant, end du måske ellers normalt ville gøre, hvis det krævede mange timers transport at komme til lufthavnen. Det problem har Aalborg ikke.

I løbet af sommeren kommer der en lang række afbudsrejser, og dem kan du gå på jagt i, hvis du skal gøre et rigtig godt køb. Det smarte ved afbudsrejser er, at du som forbruger ikke skal vide det hele på forhånd. Samtidig behøver du heller ikke at have en kalender, der er planlagt lang tid i forvejen. Mange kunder har nemlig en travl hverdag, og derfor kan de ikke altid planlægge en ferie, der ligger flere måneder ud i fremtiden – og det er helt okay. Du kan bestemme dig i sidste øjeblik. Det eneste, du som forbruger skal huske på, er at handle hurtigt, når de gode tilbud så kommer.

Kufferten skal passe til rejsen
Afbudsrejser kan gå til mange forskellige dele af verden – det kan være alt fra ferier i de store europæiske byer til charterrejser sydpå med strande, varmt havvand og lune nætter. Derfor skal man som forbruger også være beredt på lidt af hvert. For eksempel skal man have en kuffert, der passer til formålet.

Det kan du få hjælp til hos netbutikken kuffertthomsen.dk, hvor de har et stort udvalg, og derfor er det helt sikkert, at du her kan finde en ny kuffert. De har helt sikkert en kuffert, der matcher lige præcis dine behov. For det er ikke altid ligetil at kende sine behov, når man har valgt, at ferien skal være en afbudsrejse, for alt afhængigt af hvor man ender henne i Europa eller resten af verden, skal kufferten passe til lokaliteten og dine individuelle behov som forbruger.

Hvis du for eksempel skal til en storby i Europa, kan det være praktisk at købe en mindre kuffert med hjul på, så du har mulighed for at køre rundt med den i offentlig transport eller nemt og hurtigt få den op i en taxa.

Omvendt kan det være smart, hvis du skal på en charterrejse i Sydeuropa at købe en kuffert, der er større. For eksempel hvis du skal have håndklæder med, børnene skal have legetøj til pool og strand, eller du bare har planer om at få læst nogle af alle de bøger, du normalt ikke får læst derhjemme – alt dette kan fylde i en kuffert. Og derfor kan det være smart at vente med at købe kufferten til sidste øjeblik – også når du har valgt, at din ferie i år skal være en afbudsrejse.© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Høring om rammerne for Bredbåndspuljen 2024 - Aalborg

- Verdensmålscentret inviterer til åbningsdag på hovedbiblioteket i Aalborg - Aalborg

- OK smider to milliarder på bordet og køber sig ind i Coop Danmark - Aalborg

- Fra søndag: Spærring af E45 mellem Randers og Handest i aften- og nattetimer - Aalborg

- Cykeltyve taget på fersk gerning i Absalonsgade - Aalborg

- Indbrudstyve brød ind.. For anden gang - Aalborg

- Snu medarbejder på tank varskuede politiet - Aalborg

- Togbusser sat ind mellem Randers og Hobro. Opdatering: Togene kører tidligst fra kl. 15 - Aalborg

- For tredje gang i Aalborg: NET ZERO pathways - Aalborg

- Længere tids efterforskning af nordjyske indbrud kulminerede i nat - Aalborg

- Fra fællessang til tæt på fuldtid: Kulturoplevelser og et lille job gav Ditte modet og lysten tilbage - Aalborg

- LOA melder klar til en ny sæson - Aalborg

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld