Del på Facebook   Print siden  

Hold din sommerferie på solskinsøen Rhodos

sponsorerede artikler
Torsdag 31. maj 2018 kl. 10:51

Hold din sommerferie på solskinsøen Rhodos
Arkivbillede


Vil du være sikret sol på din sommerferie, så skal du tage til Rhodos...
.
Af Klaus Hansen

Rhodos er nemlig den ø med flest solskinstimer om året i Europa. De mange solskinstimer kan du nyde på en af landets lækre strande, ved en pool eller på tur rundt på øen. Landet rummer et hav af muligheder inden for både kultur, historie, natur, afslapning og leg, som gør det til en særdeles alsidig feriedestination.

Oplev landets mange sider
Først og fremmest må du ikke gå glip af Rhodos by. Den gamle bydel er omringet af en stor mur, og inden for muren kan du se den imponerende, antikke arkitektur og gamle, historiske monumenter. Bydelen er både spændende for de historieinteresserede, men i den grad også for børn. Derudover har byen også en havn med antikke vindmøller, en lækker sandstrand, gode shoppingmuligheder og et farverigt natteliv. Oplev den unikke, græske stemning, når du besøger den hvide by Lindos. Du vil mærke en helt særlig atmosfære, når du går gennem de snoede gader blandt hvidkalkede huse med lyseblå tage.

Byen tilbyder en god kombination af det lokale liv på Rhodos, smukke attraktioner og en vidunderlig sandstrand. Nogle af Rhodos’ bedste strande finder I i byen Faliraki. Her er der også et kæmpe vandland, som både børn, unge og endda voksne vil sætte stor pris på. Der er også mulighed for at tage på Jeepsafari i den frodige natur, tage på sejltur til den smukke og tyndtbefolkede ø Symi eller dykke i det krystalklare vand. Derudover kan du ikke undgå at få en kulinarisk oplevelse, når du smager den græske mad. Maden er en stor del af den græske kultur, og befolkningen samles om og sætter stor pris på de enkelte måltider.

Oplev landet i bil
Vi anbefaler at leje en bil, så du kan opleve landet på egen hånd. Det vil være en oplevelse i sig selv at køre rundt i den smukke natur og mærke den græske stemning. Du kan bl.a. køre til det skønne naturområde ”De Syv Kilder”. Læs mere om Rhodos’ smukke områder og attraktioner her.

© Copyright 2018 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Idéer til den bedste barselsgave - sponsorerede artikler

- Erfaren, kvalificeret og certificeret - sponsorerede artikler

- En tilstandsrapport er vigtig for dit boligsalg - sponsorerede artikler

- Energirenovering i boligen kan give besparelser på længere sigt - sponsorerede artikler

- Kom i gang med flot broderi - sponsorerede artikler

- iPhone XS, iPhone SX Max og iPhone XR ser dagens lys - sponsorerede artikler

- Black Friday – værd at vide - sponsorerede artikler

- JobConnection: en kvalitetsbevidst virksomhed, der vil frem i livet - sponsorerede artikler

- Rullegræs fra nordjyske marker - sponsorerede artikler

- Virksomhed med kontor i Aalborg tilbyder nyeste IT-løsninger - sponsorerede artikler

- Slip for kløende myggestik - sponsorerede artikler

- Tag en miniferie i Nordens Paris og slip væk fra hverdagen - sponsorerede artiklerRubrikannoncer
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld