Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Smukt og velplejet hår fås ikke uden hårkur

sponsorerede artikler
Søndag 3. juni 2018 kl. 07:02

Smukt og velplejet hår fås ikke uden hårkur
Arkivbillede


Langt de fleste piger og kvinder drømmer om smukt og velplejet hår...
.
Af Klaus Hansen

Det er dog de færreste, der er villige til, at gøre, hvad der er krævet. Uden kontinuerlig pleje af håret med hårkur er det ganske enkelt ikke muligt. Derfor bør du også forkæle dig selv og dit hår med en hårkur, hvilket du bør én gang om ugen.

Du kan finde en lang række forskellige hårkure på det danske marked. Det er dog langt fra dem alle, der har den samme effekt eller det samme formål. Derfor er det også vigtigt, at du vælger din hårkur med stor omhu, da du både skal sikre, at den reelt set passer til din hårtype og til det, du har et ønske om at opnå.

Hvilken hårkur bør jeg lede efter?
Der findes mange producenter af hårkure, som du roligt kan vælge. Der er dog særligt én, der skiller sig ud fra mængden på positiv vis. Det er naturligvis Kerastase, der er tale om her. Kerastase er nemlig kendt for at gøre brug af avancerede formler, kombineret med gode ingredienser, der giver den allerbedste kvalitet.

Det er vigtigt, at du vælger en hårkur fra Kerastase, der passer til din hårtype. Heldigvis er udvalget dog så stort, at der findes minimum én hårkur til hver hårtype. Det er noget, der gør sig gældende, uanset om du skal bruge en kur til farvet, tørt, tyndt, ødelagt eller sensitivt hår - Kerastase har nemlig noget for enhver.

Hvordan bruger jeg en hårkur fra Kerastase?
Der er mange, der har prøvet at få en hårkur hos en frisør. Det er ofte noget, der tager en rum tid, da der er tale om en større behandling. Det er også noget, der betyder, at du ikke må tro, at en hårkur, du skal bruge derhjemme er lige så omfattende. Med andre ord, så tager det slet ikke lige så lang tid at gøre det.

Hvis du bruger en hårkur fra Kerastase, så skal den blot fordeles i håndklædetørt hår og derefter skal den blot sidde i håret i ca. 5 min. Når den har gjort det, så skal du blot skylle den ud og tørre dit hår. Derfor er det også nemt at give dit hår den pleje, det fortjener, uanset om du har en meget travl hverdag eller ej.

Ønsker du at få et smukkere og mere velplejet hår, så skal der ikke herske nogen tvivl om, at en hårkur fra prominente Kerastase er en rigtig god løsning på dette.© Copyright 2019 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Tag på din første festival i år 2019 - sponsorerede artikler

- Succesfuldt generationsskifte - sponsorerede artikler

- Flere og flere firmafester arrangeres af professionelle - sponsorerede artikler

- Du kan spare mange penge med online rabatter - sponsorerede artikler

- Derfor er det vigtigt, at dine medarbejdere kan tidsregistrere sig - sponsorerede artikler

- Lydbøger bliver mere og mere populære blandt danskerne - sponsorerede artikler

- Firmaarrangementer er mere populær end nogensinde før - sponsorerede artikler

- Test af spinnestænger – her er de syv bedste - sponsorerede artikler

- 3 grunde til ikke at udsætte dit næste bilsyn - sponsorerede artikler

- 3 perfekte feriedestinationer der kan tage en væk fra vinterkulden - sponsorerede artikler

- Medicinsk cannabis er på alles læber - sponsorerede artikler

- Boligmarkedet i Aalborg: Sådan undgår du at betale for meget - sponsorerede artikler

Klik venligst


Rubrikannoncer
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld