Del på Facebook   Print siden  

Er du bagud med huslejen? Så læs med her

sponsorerede artikler
Tirsdag 5. juni 2018 kl. 22:09

Er du bagud med huslejen? Så læs med her
Arkivbillede


I dag er huslejer dyrere end nogensinde før, og det kan derfor hurtigt blive svært at betale huslejen af den ene eller den anden årsag...
.
Af Klaus Hansen

De fleste danskere har prøvet eller kommer til at være bagud med husle-jen, og det kan der være flere forskellige grunde til. Hvis man eksempelvis er studerende og SU’en ikke rækker til både mad, transport, husleje osv., så kan man vælge at spørge venner eller familie om penge, men det er ikke altid, at der er hjælp at hente der.

Derudover kan der komme uforudsete udgifter, og så kan man være uheldig ikke at have råd til huslejen. Der findes mange måder, som man kan komme bagud med huslejen på – derfor kan det være en nem og hurtig løsning at tage et kviklån på nettet. Hvis du sy-nes, at det lyder interessant, så kan du læse mere herunder om fordelene ved at tage et kviklån.

Fordele ved at tage et kviklån
Hvis du er bagud med huslejen, så kan det være en fordel at tage et kviklån, da man på få minutter kan ansøge om et kviklån og derefter få udbetalt 500-15.000 kroner i løbet af et par dage. Derudover kan man vælge at søge om kviklån flere forskellige steder på en gang, så hvis man finder et bedre tilbud det ene sted, så kan man blot godkende det ene kviklån med sit NemID og derved få et bedre tilbud.

Der er nogle få krav som man skal opfylde, hvis man gerne vil ansøge om et kviklån. For det første skal man være minimum 18 år, også skal man have et NemID, og til sidst må man ikke være registreret som dårlig betaler i RKI.

Få yderligere information på nettet
Hvis man vælger at optage et gratis kviklån, så undgår man ansøgningsafgift, administrationsgebyr samt skjulte gebyrer og renter. Man behøver ikke at låne pengene i en traditionel bank og forklare sin økono-miske situation og derefter vente på lange låneprocesser. Så uanset hvorfor du mangler penge, så kan et kviklån muligvis være den bedste løsning for dig.© Copyright 2018 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Dehydratoren tilbyder spændende tilberedningsmuligheder - sponsorerede artikler

- 3 steps til en sund privatøkonomi - sponsorerede artikler

- Lad varmepumpen klare opvarmningen - sponsorerede artikler

- Idéer til den bedste barselsgave - sponsorerede artikler

- Erfaren, kvalificeret og certificeret - sponsorerede artikler

- En tilstandsrapport er vigtig for dit boligsalg - sponsorerede artikler

- Energirenovering i boligen kan give besparelser på længere sigt - sponsorerede artikler

- Kom i gang med flot broderi - sponsorerede artikler

- iPhone XS, iPhone SX Max og iPhone XR ser dagens lys - sponsorerede artikler

- Black Friday – værd at vide - sponsorerede artikler

- JobConnection: en kvalitetsbevidst virksomhed, der vil frem i livet - sponsorerede artikler

- Rullegræs fra nordjyske marker - sponsorerede artiklerRubrikannoncer
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld