Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Er du bagud med huslejen? Så læs med her

sponsorerede artikler
Tirsdag 5. juni 2018 kl. 22:09

Er du bagud med huslejen? Så læs med her
Arkivbillede


I dag er huslejer dyrere end nogensinde før, og det kan derfor hurtigt blive svært at betale huslejen af den ene eller den anden årsag...
.
Af Klaus Hansen

De fleste danskere har prøvet eller kommer til at være bagud med husle-jen, og det kan der være flere forskellige grunde til. Hvis man eksempelvis er studerende og SU’en ikke rækker til både mad, transport, husleje osv., så kan man vælge at spørge venner eller familie om penge, men det er ikke altid, at der er hjælp at hente der.

Derudover kan der komme uforudsete udgifter, og så kan man være uheldig ikke at have råd til huslejen. Der findes mange måder, som man kan komme bagud med huslejen på – derfor kan det være en nem og hurtig løsning at tage et kviklån på nettet. Hvis du sy-nes, at det lyder interessant, så kan du læse mere herunder om fordelene ved at tage et kviklån.

Fordele ved at tage et kviklån
Hvis du er bagud med huslejen, så kan det være en fordel at tage et kviklån, da man på få minutter kan ansøge om et kviklån og derefter få udbetalt 500-15.000 kroner i løbet af et par dage. Derudover kan man vælge at søge om kviklån flere forskellige steder på en gang, så hvis man finder et bedre tilbud det ene sted, så kan man blot godkende det ene kviklån med sit NemID og derved få et bedre tilbud.

Der er nogle få krav som man skal opfylde, hvis man gerne vil ansøge om et kviklån. For det første skal man være minimum 18 år, også skal man have et NemID, og til sidst må man ikke være registreret som dårlig betaler i RKI.

Få yderligere information på nettet
Hvis man vælger at optage et gratis kviklån, så undgår man ansøgningsafgift, administrationsgebyr samt skjulte gebyrer og renter. Man behøver ikke at låne pengene i en traditionel bank og forklare sin økono-miske situation og derefter vente på lange låneprocesser. Så uanset hvorfor du mangler penge, så kan et kviklån muligvis være den bedste løsning for dig.© Copyright 2020 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Må man svømme med en full face dykkermaske i Aalborgs svømmehaller? - sponsorerede artikler

- Guide til brylluppet: sådan gør du processen mere overskuelig - sponsorerede artikler

- Gør væggene sjove at se på med en ny plakat - sponsorerede artikler

- Skal du starte på studie i Aalborg? - sponsorerede artikler

- Skal du indrette et børneværelse? Her får du tips og tricks - sponsorerede artikler

- Når livet gør mest ondt, og du skal tage af sted med en kær person - sponsorerede artikler

- Sådan finder du den helt rette seng - sponsorerede artikler

- Sådan kommer du godt i gang med at træne - sponsorerede artikler

- Ting du skal overveje hvis du skal have nyt køkken og bad - sponsorerede artikler

- Find et godt cover og beskyt din smartphone - sponsorerede artikler

- Lokale Aalborg-virksomheder udnytter de digitale muligheder - sponsorerede artikler

- Frigør rum i stuen med bambusmøbler - sponsorerede artiklerRubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld