Del på Facebook   Print siden  

Få smuk hud med Eucerin

Sponseret artikel
Tirsdag 26. juni 2018 kl. 13:04

Få smuk hud med Eucerin
Arkivbillede


Eucerin har mere end 100 års erfaring med hudpleje og skiller sig med deres innovative tilgang ud fra mængden af andre hudprodukter....
.
Af Klaus Hansen

Gamle, gennemprøvede teknikker kombineres med moderne forskning, og det videnskabelige grundlag spiller en stor rolle i udviklingsprocessen.
Produkterne er særligt udviklet til at forebygge og løse en lang række hudproblemer som eksem, akne og hypersensitiv hud. De anbefales af dermatologer og hudlæger og er førende i produktionen af effektive og sikre hudplejeprodukter.

Derfor skal du bruge Eucerin
Eucerin er altså et af de mest foretrukne hudplejebrands hos både forbrugere og specialister, og det er der flere gode grunde til.
For det første er produkterne effektive og afhjælper hurtigt hudproblemer. De er særligt egnet til tør, irriteret og kløende hud. Derudover kan produkterne med fordel påføres på solskoldet hud.
Derudover er målsætningen ikke kun at lindre hudproblemer, men også at forebygge dem. Gennem grundig forskning arbejdes der på at finde frem til årsagerne bag de respektive hudproblemer, så disse kan forebygges.

Hudplejeprodukter fra Eucerin er altså med god grund en fast del af mange forbrugeres hudplejerutine. De mange produkter favner bredt, og du kan finde lige præcis det, som du har brug for. Døjer du for eksempel med rød hud, kan du påføre den kombinerede dag- og natcreme Eucerin Antiredness Soothing Care, som tilfører øjeblikkelig og langvarig lindring. Har du derimod problemer med mørke pletter og ujævn hudtone kan Eucerin Even Brighter Spot Corrector afhjælpe dette. De to produkter er kun få blandt mange, og du kan finde et bredt udvalg af Eucerin-produkter på www.Mecindo.dk.

Andre gode råd

Ud over jævnligt at pleje din hud i dybden kan du hjælpe smuk og sund hud på vej ved at følge disse gode råd:

• Drik vand
Vi bliver mindet om det hele tiden, men det er vigtigt. Din hud har brug for fugt, især her i sommerperioden, hvor den udsættes for sol, klorvand og saltvand. Spis også gerne en masse væskeholdige frugter og grøntsager, som for eksempel vandmelon og agurk.

• Brug solcreme
Det er vigtigt altid at have solcreme på, når du opholder dig i solen. Faktisk skal du helst påføre solbeskyttelsen mindst 20 minutter før du går ud i solen, så den kan nå at trænge ordentlig ind i huden. Det er klogt at vælge en ansigtscreme med solfaktor i, så du altid er beskyttet mod solens stråler. Solcreme er enormt vigtigt, da solen kan påføre permanente skader på vores hud.© Copyright 2018 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Dehydratoren tilbyder spændende tilberedningsmuligheder - sponsorerede artikler

- 3 steps til en sund privatøkonomi - sponsorerede artikler

- Lad varmepumpen klare opvarmningen - sponsorerede artikler

- Idéer til den bedste barselsgave - sponsorerede artikler

- Erfaren, kvalificeret og certificeret - sponsorerede artikler

- En tilstandsrapport er vigtig for dit boligsalg - sponsorerede artikler

- Energirenovering i boligen kan give besparelser på længere sigt - sponsorerede artikler

- Kom i gang med flot broderi - sponsorerede artikler

- iPhone XS, iPhone SX Max og iPhone XR ser dagens lys - sponsorerede artikler

- Black Friday – værd at vide - sponsorerede artikler

- JobConnection: en kvalitetsbevidst virksomhed, der vil frem i livet - sponsorerede artikler

- Rullegræs fra nordjyske marker - sponsorerede artiklerRubrikannoncer
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld