Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

River Online i Aalborg i stor vækst

Aalborg
Mandag 30. juli 2018 kl. 13:57

River Online i Aalborg i stor vækst
Jesper Riber, CVO River Online Group ApS


Online marketingbureauet, River Online som arbejder med SEO, AdWords og sociale medier, åbnede i Aalborg for 3 år siden. På de 3 år er de vækstet fra 1 til 12 medarbejdere.
.
Af Helle Schiønning

På kun 3 år har bureauet fået fat i mange nordjyske kunder, fordi der satses på loyalitet, hårdt arbejde og gennemsigtighed.

- Det står helt klart, at de Nordjyske kunder har savnet et bureau som vores, siger direktør i River Online ApS Lars Juhl.

- Når vi rekrutterer folk, så går vi kun efter de bedste, for kun de bedste er gode nok til vores kunder. Vi har vor egen headhunter, som hele tiden aktivt søger dygtigere og dygtigere folk. Mange tror, at de bedste er de dyreste, men det er de ikke. Det drejer sig om at give dem mere end bare et arbejde. River Online er en familie, hvor vort ypperste ønske er at få vore kunder til at vækste, samt at innovere den måde online marketing bliver lavet på. Dertil har vi i bedste Google-stil spillerum med projektor, Playstation, sækkestole og en bar, samt mange andre ting, slutter Lars Juhl.

- Vi har en stor udviklingsafdeling, som arbejder med at finde nye innovative metoder at lave online marketing på, og det betyder, at vi i dag er mere end 150% mere effektive, end vi var for bare 3 år siden, fortæller Jesper Riber, CVO River Online Group ApS.

- Vi udvikler værktøjer, som vore konsulenter bruger på kunderne - det er bl.a. systemer som gør SEO, AdWords og Facebook-arbejdet meget lettere, hurtigere og bedre. Dertil giver vi alle vore kunder adgang til arbejdslogs, hvor de nøjagtigt kan se, hvad vi laver, og det er noget kunderne er rigtig glade for. Det betyder også, at River Online kan give kunderne meget mere, end konkurrenter kan. Derfor har vi også på meget få år skabt en sund forretning i Aalborg, hvor medarbejderne nærmest er kommet af sig selv fra konkurrenterne.

De næste år kommer til at byde på mange spændende ting - Lars Juhl udtaler, at de arbejder på ting, som kommer til at gøre en stor forskel for alle i online branchen, og at de glæder sig til at vise alle kunderne de spændende nye tiltag.

Weablog.com – En udspringer af River Online.

Weablog.com er et af de projekter, som River Online har udviklet, som virkelig har taget fart. Det er en portal hvor bloggere og virksomheder kan finde hinanden, fortæller Mie Kusk, som er direktør i Weablog ApS

- Når en virksomhed ønsker omtale eller linkbuilding, kan det være svært at styre. De skal have fat på mange bloggere og holde øje med teksterne, opgaverne og sende gaver eller penge frem og tilbage.
Weablog har automatiseret denne proces, så man nemt kan udvælge de bloggere man ønsker indlæg fra, og med link til sin side. Weablog står for betaling, tjek af blogindlæg, og kommunikationen mellem blogger og virksomheden. Alt er sat i system.

Weablog.com har hovedsæde i Aalborg, og omsætter i dag for flere millioner om året.

Mange hundrede bloggere og virksomheder er allerede signet up, da det giver nem og hurtig adgang til store og dygtige bloggere i både Danmark, Holland, Tyskland og England.
Weablog er blot en af de mange fordele man får, når man bliver kunde hos River Online.

- Vi er så glade for at have kunnet skabe en virksomhed i Aalborg, som på bare få år er vokset så kraftigt og med så mange tilbagevendene brugere, slutter Mie Kusk.



© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Høring om rammerne for Bredbåndspuljen 2024 - Aalborg

- Verdensmålscentret inviterer til åbningsdag på hovedbiblioteket i Aalborg - Aalborg

- OK smider to milliarder på bordet og køber sig ind i Coop Danmark - Aalborg

- Fra søndag: Spærring af E45 mellem Randers og Handest i aften- og nattetimer - Aalborg

- Cykeltyve taget på fersk gerning i Absalonsgade - Aalborg

- Indbrudstyve brød ind.. For anden gang - Aalborg

- Snu medarbejder på tank varskuede politiet - Aalborg

- Togbusser sat ind mellem Randers og Hobro. Opdatering: Togene kører tidligst fra kl. 15 - Aalborg

- For tredje gang i Aalborg: NET ZERO pathways - Aalborg

- Længere tids efterforskning af nordjyske indbrud kulminerede i nat - Aalborg

- Fra fællessang til tæt på fuldtid: Kulturoplevelser og et lille job gav Ditte modet og lysten tilbage - Aalborg

- LOA melder klar til en ny sæson - Aalborg

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld