Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Tag endnu mere nord på end Aalborg på vandreferie

sponsorerede artikler
Onsdag 8. august 2018 kl. 14:35

Tag endnu mere nord på end Aalborg på vandreferie
Arkivbillede


Aalborg er en af de nordjyske perler, som mange københavnere nyder at besøge for at komme til et andet sted end deres vante rammer....
.
Af Klaus Hansen

Aalborggensere synes også, at en Københavnertur er spændende, men de glæder sig også til at komme hjem igen. Sådan er det. Ude er godt, men hjemme er bedst. Det gælder også for københavnere. Men en gang i mellem er det også rart at skulle lidt væk hjemmefra.

Hvis man som Aalborggenser gerne vil prøve noget andet end en københavnertur, hvor der er ekstrem meget fart på og travlhed, så kan du i stedet prøve at vende snuden den modsatte vej, nord på til de norske fjelde. Her kan du få skønne naturoplevelser, ro og bare være til.

Husk udstyr til turen
Har du ikke tidligere dyrket friluftslivet, så bliver det svært at pakke kufferten til en vandretur. For så ved du slet ikke, hvad du skal have med. Du kan her få en idé om, hvad der er de vigtigste ting til vandreturen her:

• Vandrestøvler: Det er det første, og det vigtigste du skal investere i. Her skal du ikke spare på pengene. Du vil takke dig selv for, at du har købt et ordentligt par. Det ligger i feriens navn, at fodtøjet af vigtigt; vandrestøvler til en vandreferie.

• God rygsæk: Den skal både være komfortabel at have på, og der skal være nok plads til trangia sæt, mad, ekstra tøj og så videre.

• Trangia sæt: Selvom en vandretur er smuk, så kan man ikke altid undgå, at der kan blæse og regne lidt. Derfor vil det være rart med en varm kop te/kaffe eller varmt mad. Man kan købe mad, som kan laves på et trangia sæt. Du kan varme mad op og koge vand på dette. Det bliver dit lille udekøkken.

• Skiundertøj og en varm jakke: Overtøj er også en vigtig del, så du ikke kommer til at fryse, allerede som I lige er taget afsted. For så kan turen godt blive lang. Find mere udstyr på eventyrsport.dk.

Et eventyr i dit eget tempo
Det er en udfordring for de fleste at komme på en vandreferie, fordi man er væk fra sine vante rammer i hjemmet, og man kan ikke bare lige lave en kop kaffe, Det kræver mere tid. Men man lærer at værdsætte det endnu mere. Det giver også en følelse af stolthed, at kunne klare sig i naturen og komme på eventyr. Der er ingen, der siger, du skal skynde dig frem og gå i højt tempo. Du kan tage det helt roligt og nyde den flotte udsigt i Norge – i dit tempo.© Copyright 2020 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Sådan kommer du godt i gang med at træne - sponsorerede artikler

- Ting du skal overveje hvis du skal have nyt køkken og bad - sponsorerede artikler

- Find et godt cover og beskyt din smartphone - sponsorerede artikler

- Lokale Aalborg-virksomheder udnytter de digitale muligheder - sponsorerede artikler

- Frigør rum i stuen med bambusmøbler - sponsorerede artikler

- Er du på jagt efter god og alsidig underholdning? Læs med her - sponsorerede artikler

- Tag med børnene på stranden - sponsorerede artikler

- Optimer din boligindretning med skønne plakater og malerier - sponsorerede artikler

- Gør virksomhed mere attraktiv med en god hjemmeside - sponsorerede artikler

- Fengshui og soveværelset - sponsorerede artikler

- I storbyerne er cyklen mere brugt end bilen - sponsorerede artikler

- Brug mere af din fritid på fantastisk madlavning - sponsorerede artiklerRubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld