Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Virksomhed med kontor i Aalborg tilbyder nyeste IT-løsninger

sponsorerede artikler
Tirsdag 25. september 2018 kl. 12:18

Virksomhed med kontor i Aalborg tilbyder nyeste IT-løsninger
Arkivbillede


En analyse af nordjyske IT-virksomheders årsregnskaber fra 2016/17 viser, at 65 procent af dem i perioden leverede overskud...
.
AF Klaus Hansen

I løbet af de 12 måneder forbedrede halvdelen deres resultater, og de betragtes altså som virksomheder i vækst. En virksomhed, der har succes med at tilbyde skræddersyede IT-løsninger, er Elbek & Vejrup, som har et af deres i alt seks danske kontorer her i Aalborg.

Teknologi er afgørende for virksomheders succes
Det er ikke kun nordjyske IT-virksomheder, der er i fremgang. På landsplan er efterspørgslen på velfungerende IT-løsninger og -systemer steget over de seneste år. Virksomhederne har nemlig fundet ud af, at teknologi spiller en afgørende rolle i forbindelse med den daglige drift og administration. Det anvendte IT-system skal derfor understøtte arbejdsprocesserne, så effektiviteten øges og ressourcespildet mindskes.

Skræddersyede ERP-systemer
Hvilken IT-løsning, der er den mest optimale, afhænger naturligvis af den enkelte virksomhed, men der er dog flere løsninger, der går igen uafhængigt af branche. En af dem er variationer af ERP-systemet, et system, der giver ledelse og medarbejdere et samlet overblik over data og arbejdsprocesser.

Elbek & Vejrup har stor erfaring med ERP-systemer og tilbyder skræddersyede løsninger til virksomheder i stort set alle brancher. Rådgiverne har en dybdegående indsigt i de enkelte brancher og ved, hvilke udfordringer, der typisk er centrale. Dermed kan Elbek & Vejrup designe en ERP-løsning, der imødekommer de behov, den enkelte virksomhed har.

Det nyeste skud på stammen
Lige nu er et af de mest populære systemer på markedet Microsoft Dynamics 365 Business Central, som er en del af en ny serie af forretningssoftware fra Microsoft. Softwaren samler virksomheders Enterprise Resource Planning (ERP) og Customer Relationship Management (CRM) på én cloudbaseret platform, som de ansatte hurtigt og nemt kan få adgang til og navigere i. Microsoft Dynamics 365 Business Central bygger på Microsoft Dynamics NAV-platform, der i en større eller mindre grad er kendt af de fleste virksomheder.

Selvom løsningen er relativt ny på markedet, er Elbek & Vejrup i stand til at give professionel rådgivning om softwaren. Også her kan designes en pakke, der passer til den lille, mellemstore og store virksomhed – det er nemlig muligt at til- og fravælge funktioner løbende, efterhånden som virksomheden vokser. Nordjyske virksomheder behøver altså ikke søge uden for lokalområdet, når de er på udkig efter et procesoptimerende IT-system.


© Copyright 2020 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Sådan kommer du godt i gang med at træne - sponsorerede artikler

- Ting du skal overveje hvis du skal have nyt køkken og bad - sponsorerede artikler

- Find et godt cover og beskyt din smartphone - sponsorerede artikler

- Lokale Aalborg-virksomheder udnytter de digitale muligheder - sponsorerede artikler

- Frigør rum i stuen med bambusmøbler - sponsorerede artikler

- Er du på jagt efter god og alsidig underholdning? Læs med her - sponsorerede artikler

- Tag med børnene på stranden - sponsorerede artikler

- Optimer din boligindretning med skønne plakater og malerier - sponsorerede artikler

- Gør virksomhed mere attraktiv med en god hjemmeside - sponsorerede artikler

- Fengshui og soveværelset - sponsorerede artikler

- I storbyerne er cyklen mere brugt end bilen - sponsorerede artikler

- Brug mere af din fritid på fantastisk madlavning - sponsorerede artiklerRubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld