Del på Facebook   Print siden  

Virksomhed med kontor i Aalborg tilbyder nyeste IT-løsninger

sponsorerede artikler
Tirsdag 25. september 2018 kl. 12:18

Virksomhed med kontor i Aalborg tilbyder nyeste IT-løsninger
Arkivbillede


En analyse af nordjyske IT-virksomheders årsregnskaber fra 2016/17 viser, at 65 procent af dem i perioden leverede overskud...
.
AF Klaus Hansen

I løbet af de 12 måneder forbedrede halvdelen deres resultater, og de betragtes altså som virksomheder i vækst. En virksomhed, der har succes med at tilbyde skræddersyede IT-løsninger, er Elbek & Vejrup, som har et af deres i alt seks danske kontorer her i Aalborg.

Teknologi er afgørende for virksomheders succes
Det er ikke kun nordjyske IT-virksomheder, der er i fremgang. På landsplan er efterspørgslen på velfungerende IT-løsninger og -systemer steget over de seneste år. Virksomhederne har nemlig fundet ud af, at teknologi spiller en afgørende rolle i forbindelse med den daglige drift og administration. Det anvendte IT-system skal derfor understøtte arbejdsprocesserne, så effektiviteten øges og ressourcespildet mindskes.

Skræddersyede ERP-systemer
Hvilken IT-løsning, der er den mest optimale, afhænger naturligvis af den enkelte virksomhed, men der er dog flere løsninger, der går igen uafhængigt af branche. En af dem er variationer af ERP-systemet, et system, der giver ledelse og medarbejdere et samlet overblik over data og arbejdsprocesser.

Elbek & Vejrup har stor erfaring med ERP-systemer og tilbyder skræddersyede løsninger til virksomheder i stort set alle brancher. Rådgiverne har en dybdegående indsigt i de enkelte brancher og ved, hvilke udfordringer, der typisk er centrale. Dermed kan Elbek & Vejrup designe en ERP-løsning, der imødekommer de behov, den enkelte virksomhed har.

Det nyeste skud på stammen
Lige nu er et af de mest populære systemer på markedet Microsoft Dynamics 365 Business Central, som er en del af en ny serie af forretningssoftware fra Microsoft. Softwaren samler virksomheders Enterprise Resource Planning (ERP) og Customer Relationship Management (CRM) på én cloudbaseret platform, som de ansatte hurtigt og nemt kan få adgang til og navigere i. Microsoft Dynamics 365 Business Central bygger på Microsoft Dynamics NAV-platform, der i en større eller mindre grad er kendt af de fleste virksomheder.

Selvom løsningen er relativt ny på markedet, er Elbek & Vejrup i stand til at give professionel rådgivning om softwaren. Også her kan designes en pakke, der passer til den lille, mellemstore og store virksomhed – det er nemlig muligt at til- og fravælge funktioner løbende, efterhånden som virksomheden vokser. Nordjyske virksomheder behøver altså ikke søge uden for lokalområdet, når de er på udkig efter et procesoptimerende IT-system.


© Copyright 2018 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Dehydratoren tilbyder spændende tilberedningsmuligheder - sponsorerede artikler

- 3 steps til en sund privatøkonomi - sponsorerede artikler

- Lad varmepumpen klare opvarmningen - sponsorerede artikler

- Idéer til den bedste barselsgave - sponsorerede artikler

- Erfaren, kvalificeret og certificeret - sponsorerede artikler

- En tilstandsrapport er vigtig for dit boligsalg - sponsorerede artikler

- Energirenovering i boligen kan give besparelser på længere sigt - sponsorerede artikler

- Kom i gang med flot broderi - sponsorerede artikler

- iPhone XS, iPhone SX Max og iPhone XR ser dagens lys - sponsorerede artikler

- Black Friday – værd at vide - sponsorerede artikler

- JobConnection: en kvalitetsbevidst virksomhed, der vil frem i livet - sponsorerede artikler

- Rullegræs fra nordjyske marker - sponsorerede artiklerRubrikannoncer
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld