Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

JobConnection: en kvalitetsbevidst virksomhed, der vil frem i livet

sponsorerede artikler
Onsdag 26. september 2018 kl. 15:50

JobConnection: en kvalitetsbevidst virksomhed, der vil frem i livet
Arkivbillede


Der findes et utal af vikarbureauer og telemarketingbureauer over hele landet, hvilket skaber stor konkurrence inden for feltet, men kun de færreste opnår stor succes i deres virksomhed. JobConnection er en af dem....
.
Af Klaus Hansen

Klare visioner skabte vejen
JobConnection startede op i januar 2017 med en klar vision om at blive blandt de førende inden for branchen. Siden da har virksomheden fundet nøglen til succes inden for telemarketingbranchen og vikarbranchen og kører i dag en succesfuld virksomhed med en voksende kundeskare. JobConnections klare visioner er skabt på baggrund af et passioneret team, der brænder for det, de laver.

En virksomhed, der kender deres kerneværdier
Kerneværdier er for mange firmaer og virksomheder et lidt abstrakt begreb, men hos JobConnection er Kerneværdierne ikke til at tage fejl af: ordentlighed, nærvær og gensidig respekt. Ifølge medejer af JobConnection , Anja Nørgaard, fører netop disse tre kerneværdier til et højt niveau af kvalitet samt glade kunder og medarbejdere.

”Det er vigtigt for os at overholde overenskomster og reglementer inden for de forskellige erhvervsområder, når vi sender vikarer ud til forskellige opgaver. På den måde opnår vi et meget højt niveau af kvalitet samt glade og tilfredse kunder, der er trygge ved at benytte os næste gang, de mangler vikarer. Vi møder desuden altid vores vikarer i øjenhøjde og med gensidig respekt, uanset om der er tale om en ung studerende eller en yderst erfaren elektriker med faglig uddannelse og mange års erhvervserfaring.”

Kvalitet frem for kvantitet
Især telemarketingverdenen er præget af mersalg, kvantitet frem for kvalitet og at få booket så mange møder eller kørt så mange salg igennem på så kort tid som muligt. Hos JobConnection er det ikke kvantitet, men KVALITET, der er i hovedsædet, og ifølge Anja er det netop dette, der er en af hovednøglerne til JobConnections succes.

”Vi kender vores kunders DNA og søger altid det gode og personlige samarbejde. Ved at have en gennemsigtig og åben dialog med vores kunder, opnår vi et tillidsfuldt og ærligt samarbejde. Vores konsulenter går i dybden med og får et stort kendskab til den virksomhed, de er konsulent for, så de på den måde kan afspejle dem og hjælpe dem bedst muligt med deres projekt”, siger Anja.

Fælles for både vikarbureauet og telemarketingafdelingen i JobConnection er, at virksomheden ikke går på kompromis med kvaliteten. Når de sender vikarer ud til en opgave, sørger de altid for at finde den rette til opgaven, så der er ”match” mellem virksomhed og vikar. Dette skaber succeshistorier, og i flere tilfælde oplever de at denne metode faktisk fører til fastansættelse mellem vikar og virksomhed.

Høje krav til medarbejdere skaber succes
JobConnections høje krav til kvalitet afspejles i deres krav til medarbejdere, både i telemarketingafdelingen samt deres vikarbureau. Det bevidner ikke om en kræsenhed, men snarere om en bevidsthed om, hvad de som virksomhed vil udstråle til deres kunder, konkurrenter samt samarbejdspartnere. Som jobsøgende hos JobConnection skal man være engageret og ambitiøs, hvilket fremgår tydeligt under fanen ”For jobsøgende” på deres hjemmeside.

JobConnection ansætter kun medarbejdere, som de har en god kemi med, og som de føler kan bidrage positivt til virksomheden. På den måde kan de stå inde for de vikarer, der sendes ud til forskellige opgaver over hele landet. Ligeledes går JobConnection højt op i at tage hånd om sine medarbejdere, og sørger for at deres vikarer sendes ud til virksomheder, der passer til deres ønsker og behov.

Ved at tage hånd om både kunder og medarbejdere samt at overholde deres egne høje visioner for kvalitet, har virksomheden i dag for alvor sat deres spor i branchen, og fortsætter i samme opadgående retning.


© Copyright 2020 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Sådan kommer du godt i gang med at træne - sponsorerede artikler

- Ting du skal overveje hvis du skal have nyt køkken og bad - sponsorerede artikler

- Find et godt cover og beskyt din smartphone - sponsorerede artikler

- Lokale Aalborg-virksomheder udnytter de digitale muligheder - sponsorerede artikler

- Frigør rum i stuen med bambusmøbler - sponsorerede artikler

- Er du på jagt efter god og alsidig underholdning? Læs med her - sponsorerede artikler

- Tag med børnene på stranden - sponsorerede artikler

- Optimer din boligindretning med skønne plakater og malerier - sponsorerede artikler

- Gør virksomhed mere attraktiv med en god hjemmeside - sponsorerede artikler

- Fengshui og soveværelset - sponsorerede artikler

- I storbyerne er cyklen mere brugt end bilen - sponsorerede artikler

- Brug mere af din fritid på fantastisk madlavning - sponsorerede artiklerRubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld