Del på Facebook   Print siden  

Black Friday – værd at vide

sponsorerede artikler
Torsdag 11. oktober 2018 kl. 08:00

Black Friday – værd at vide
Arkivbillede


Black Friday er, som de fleste har erfaret, verdens vildeste shoppedag, hvor man kan finde uhørt gode tilbud....
.
Af Klaus Hansen

Black Friday finder sted på fredagen efter Thanksgiving, og i Danmark har vi for alvor taget konceptet til os. Mange ser således frem til tilbudsdagen med stor forventning, der i år falder den 23. november. Dagen kan sommetider synes en smule forvirrende, men hvis du følger linket, kan du imidlertid få et fornuftigt overblik i forbindelse med Black Friday og de gode tilbud. Ellers kan du forhåbentlig blive en smule klogere, og lidt bedre rustet til shoppeturen i Aalborgs gader, hvis du læser med her.

Konceptet
Black Friday blev i sin tid opfundet af nogle dygtige amerikanske marketingsfolk, med det formål at få folk til at shoppe mere. Konceptet blev hurtigt populært, hvilket har resulteret i en regulær tilbudskrig fra butikkernes side, hvor forbrugerne kan spare utrolig mange penge på de forskellige varer. I USA går bølgerne højt under Black Friday, men i Danmark foregår det stadigvæk ganske stille og roligt. Flere og flere butikker er dog løbende hoppet med på trenden, og omsætningen på Black Friday i Danmark har således været støt stigende igennem de seneste år. Det giver såmænd også god mening, da man i dén grad har mulighed for at gøre en god handel.

Hvordan sikrer jeg mig de bedste besparelser?
Research er nøgleordet, hvis du vil gøre de bedste handler på Black Friday. Det er bl.a. en rigtig god idé, hvis du undersøger dine favoritbutikker nogle dage før det går løs, både fysisk såvel som online, for at finde frem til de annoncerede tilbud. Så får du det fornødne overblik, og samtidig kan du strukturere dagen mere præcist, hvilket giver dig de bedste kort på hånden. Du kan også med fordel handle online, så du slipper for at trave gennem gågaden. Her er det hensigtsmæssigt, hvis du sidder et sted med en hurtig internetforbindelse, så du ikke misser et godt tilbud.

© Copyright 2018 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Dehydratoren tilbyder spændende tilberedningsmuligheder - sponsorerede artikler

- 3 steps til en sund privatøkonomi - sponsorerede artikler

- Lad varmepumpen klare opvarmningen - sponsorerede artikler

- Idéer til den bedste barselsgave - sponsorerede artikler

- Erfaren, kvalificeret og certificeret - sponsorerede artikler

- En tilstandsrapport er vigtig for dit boligsalg - sponsorerede artikler

- Energirenovering i boligen kan give besparelser på længere sigt - sponsorerede artikler

- Kom i gang med flot broderi - sponsorerede artikler

- iPhone XS, iPhone SX Max og iPhone XR ser dagens lys - sponsorerede artikler

- Black Friday – værd at vide - sponsorerede artikler

- JobConnection: en kvalitetsbevidst virksomhed, der vil frem i livet - sponsorerede artikler

- Rullegræs fra nordjyske marker - sponsorerede artiklerRubrikannoncer
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld