Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Energirenovering i boligen kan give besparelser på længere sigt

sponsorerede artikler
Lørdag 27. oktober 2018 kl. 08:00

Energirenovering i boligen kan give besparelser på længere sigt
Arkivbillede


Energirenovering i boligen kan vise sig at være en ganske god investering, da en energirenovering kan give besparelser på varmeregningen, og i nogle tilfælde vil disse besparelser overstige det beløb, man har investeret i energirenoveringen...
.
Af Klaus Hansen

Derfor kan man se en energirenovering som en fornuftig investering, men det er ikke altid sikkert, at man har luft i økonomien til at lave den gode investering. Man kan derfor sikre sig hurtig investering via. små lån, således man hurtigt kan få investeret i energirenoveringen, så man på sigt kan komme til at spare penge.

Efterisolering giver en mindre varmeregning
En energirenovering, der for mange har vist en effektiv nedsætning af varmeregningen, er efterisoleringen, der gør, at boligen lettere kan holde varmen inde og kulden ude. Det medfører, at husets varmekilder ikke skal kompensere for træk gennem eksempelvis vægge, kælder eller lignende. Når der er dårlig isolering i boligen, vil husets varmekilder nemlig arbejde på højtryk for at kompensere for den varme, der trækker ud, hvilket hæver varmeregningen. En sådan efterisolering kan finde sted i tag, krybekælder, mellemvæggen, gulv og lignende, og det kan være en fordel at få energieksperter ud, således man via. målinger kan få undersøgt, hvor det vil være mest effektivt at få efterisoleret.

Overvej udskiftning af vinduer
Gamle og slidte vinduer er også en af de største syndere i forhold til en forhøjet varmeregning. Mange gamle vinduer er ikke tætte, og selve ruden har heller ikke den bedste isoleringsevne, hvilket er med til at forhøje varmeregningen en del, da varmekilderne skal kompensere for trækket. Her skal man være opmærksom på, at det er muligt at få nogle nye og mere højteknologiske vinduer, som har en meget bedre isoleringsevne. Det kan altså godt være, at vinduerne er en stor investering, men på sigt er der forholdsvis gode muligheder for, at noget af investeringen kan tjene sig ind grundet mindre varmeregning.


© Copyright 2019 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Se her før du spiller casino på nettet - sponsorerede artikler

- Sådan sikrer du en god arbejdsdag - sponsorerede artikler

- 3 gode tips når man skal til at købe hus - sponsorerede artikler

- Undgå at miste overblikket når din virksomhed skal flyttes - sponsorerede artikler

- Tag på din første festival i år 2019 - sponsorerede artikler

- Succesfuldt generationsskifte - sponsorerede artikler

- Flere og flere firmafester arrangeres af professionelle - sponsorerede artikler

- Du kan spare mange penge med online rabatter - sponsorerede artikler

- Derfor er det vigtigt, at dine medarbejdere kan tidsregistrere sig - sponsorerede artikler

- Lydbøger bliver mere og mere populære blandt danskerne - sponsorerede artikler

- Firmaarrangementer er mere populær end nogensinde før - sponsorerede artikler

- Test af spinnestænger – her er de syv bedste - sponsorerede artikler

Klik venligst


Rubrikannoncer
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld