Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Energirenovering i boligen kan give besparelser på længere sigt

sponsorerede artikler
Lørdag 27. oktober 2018 kl. 08:00

Energirenovering i boligen kan give besparelser på længere sigt
Arkivbillede


Energirenovering i boligen kan vise sig at være en ganske god investering, da en energirenovering kan give besparelser på varmeregningen, og i nogle tilfælde vil disse besparelser overstige det beløb, man har investeret i energirenoveringen...
.
Af Klaus Hansen

Derfor kan man se en energirenovering som en fornuftig investering, men det er ikke altid sikkert, at man har luft i økonomien til at lave den gode investering. Man kan derfor sikre sig hurtig investering via. små lån, således man hurtigt kan få investeret i energirenoveringen, så man på sigt kan komme til at spare penge.

Efterisolering giver en mindre varmeregning
En energirenovering, der for mange har vist en effektiv nedsætning af varmeregningen, er efterisoleringen, der gør, at boligen lettere kan holde varmen inde og kulden ude. Det medfører, at husets varmekilder ikke skal kompensere for træk gennem eksempelvis vægge, kælder eller lignende. Når der er dårlig isolering i boligen, vil husets varmekilder nemlig arbejde på højtryk for at kompensere for den varme, der trækker ud, hvilket hæver varmeregningen. En sådan efterisolering kan finde sted i tag, krybekælder, mellemvæggen, gulv og lignende, og det kan være en fordel at få energieksperter ud, således man via. målinger kan få undersøgt, hvor det vil være mest effektivt at få efterisoleret.

Overvej udskiftning af vinduer
Gamle og slidte vinduer er også en af de største syndere i forhold til en forhøjet varmeregning. Mange gamle vinduer er ikke tætte, og selve ruden har heller ikke den bedste isoleringsevne, hvilket er med til at forhøje varmeregningen en del, da varmekilderne skal kompensere for trækket. Her skal man være opmærksom på, at det er muligt at få nogle nye og mere højteknologiske vinduer, som har en meget bedre isoleringsevne. Det kan altså godt være, at vinduerne er en stor investering, men på sigt er der forholdsvis gode muligheder for, at noget af investeringen kan tjene sig ind grundet mindre varmeregning.


© Copyright 2020 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Sådan kommer du godt i gang med at træne - sponsorerede artikler

- Ting du skal overveje hvis du skal have nyt køkken og bad - sponsorerede artikler

- Find et godt cover og beskyt din smartphone - sponsorerede artikler

- Lokale Aalborg-virksomheder udnytter de digitale muligheder - sponsorerede artikler

- Frigør rum i stuen med bambusmøbler - sponsorerede artikler

- Er du på jagt efter god og alsidig underholdning? Læs med her - sponsorerede artikler

- Tag med børnene på stranden - sponsorerede artikler

- Optimer din boligindretning med skønne plakater og malerier - sponsorerede artikler

- Gør virksomhed mere attraktiv med en god hjemmeside - sponsorerede artikler

- Fengshui og soveværelset - sponsorerede artikler

- I storbyerne er cyklen mere brugt end bilen - sponsorerede artikler

- Brug mere af din fritid på fantastisk madlavning - sponsorerede artiklerRubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld