Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Erfaren, kvalificeret og certificeret

sponsorerede artikler
Mandag 5. november 2018 kl. 08:00

Erfaren, kvalificeret og certificeret
Rask Boligrådgivning ApS, drevet af Annette Rask


Rask Boligrådgivning ApS, drevet af Annette Rask, har foretaget mere end 500 tilstandsrapporter og energimærkninger og over 200 el-eftersyn igennem tiden...
.
Af Klaus Hansen

Det er mange års erfaringen som byggesagkyndig, der danner grobund for virksomheden, hvor en uddannelse i ejerskifteforsikring fra Forsikringsakademiet også foreligger.

Virksomheden blev i 2008 iso9001 Certificeret, som på papiret viser, at der hos Rask Boligrådgivning er en klar ledelsesstruktur og værdibase, som ligger til grund for de professionelle beslutninger, besigtigelser og rapportudarbejdninger.

Alt i en pakken
En af varemærkerne og kerneydelserne hos Rask Boligrådgivning ApS er deres alt i en pakke. Denne inkluderer tilstandsrapport, el-tjek og energimærkning (samt mulighed for husgennemgang). Kunden får hele paletten udført til en fordelagtig pris og så er det værd at have in mente, at de tre rapporter udføres på én gang.

Det sparer kunden for en masse besvær, sørger for at salgsprocessen bliver transparent og danner base for en ejerskifteforsikring, der på den lange bane kan være ekstremt givtig. Virksomheden tilbyder naturligvis tilmed at udføre rapporterne enkeltvis.

Tilstandsrapporten giver et overblik over boligens helbreds, energimærket sætter tal på boligens energieffektivitet og mulige forbedringspunkter og el-eftersynet sikre at lovmæssigheden og funktionsdygtigheden er intakt. Det er som nævnt ganske fleksibelt og prisen på ydelserne kan beregnes på hjemmesiden med brug af prisberegneren.

Medvirkede i TV3’s ´Luksusfælden´
Tilbage i 2016 var Annette Rask fra Rask Boligrådgivning med i programmet på Viasat, hvor hendes primære formål var at hjælpe et ungt par, som var kommet i økonomisk klemme. Det altoverskyggende problem var deres hus, som havde brug for en gennemgang i forbindelse med blandt andet forbrug af energi og fugtproblemer, for at kunne skabe overblik over, hvad der skulle udbedres og hvad dette måtte koste.

Hendes funktion i programmet var med til at danne præcedens for, hvor vigtig en hjælp en byggesagkyndig kan levere. De finder nemlig alle de fejl og mangler, som forsikringen ikke dækker. Af denne grund er det essentielt at disse bliver nedskrevet og ordnet, specielt inden et hussalg, hvor ejerskifteforsikringen er nøglen til retfærdighed. Nu er det ikke kun i fjernsynet at Rask Boligrådgivning ApS opererer.

Til dagligt har de base i Nordjylland, hvor deres største kundekredse er at finde i Aalborg og Aars og de er, ifølge en intern spørgeskemaundersøgelse fra 2017, meget tilfredse med Rask Boligrådgivning ApS.

9 ud af 10 vil anbefale Rask Boligrådgivning ApS til andre
Ifølge en intern foretaget kvantitativ spørgeskemaundersøgelse fra d. 11/06 2017, er kundetilfredsheden i top hos virksomheden. Det er flere parametre i undersøgelsen med til at understrege. Heriblandt at hele 86 procent af de adspurgte vurderede den samlede oplevelse som meget god.

Nogle af de andre positive data går på, at virksomheden både i opstartsfasen og slutfasen overholder deadlines og aftaler, som sikre, at kunderne ikke bliver forsinkede i en eventuel salgsproces eller lignende. Slutteligt har klart størstedelen af omtalen af virksomheden foregået via mund-til-mund. Her har venner/bekendte altså anbefalet og ageret reference for Rask Boligrådgivning ApS i næsten halvdelen af tilfældene.

Generelt omtaler kunderne Rask Boligrådgivning ApS i positive vendinger, hvor det er venligheden, den faglige rådgivning og eksekvering af de forskellige rapporter, der giver de fleste et smil på læben. Blandt andet udtaler Egon fra Hjørring: “Tak for rapporterne. Dejligt at få besøg af sådan en frisk pige, som har forstand på det hun laver. Jeg fik en god forklaring på tingene og efterfølgende nogle
velskrevne rapporter, som er til at forstå.” De tekniske rapporter bliver formidlet på en sådan måde, at alle mennesker kan forstå, hvad der bliver skrevet. Dette underbygger Advokat Mogens Olesen, som udtaler, at Rask Boligrådgivning sørger for at gøre netop det tekniske aspekt almen kendt, samtidigt med at rapporterne, som advokatfirmaet modtager, kan tåle syn og skøn fra 3. parts dommere og andre bygningsingeniører”.

Tag kontakt i dag og få rådgivning allerede i morgen
Rask Boligrådgivning ApS kan træffes via en kontaktformular på hjemmesiden: raskboligrådgivning.dk. Her finder du yderligere kontaktinformationer i form af tlf. nr. og mail, samt informationer om produkterne, pressemeddelelser og udtalelser.

© Copyright 2020 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Sådan kommer du godt i gang med at træne - sponsorerede artikler

- Ting du skal overveje hvis du skal have nyt køkken og bad - sponsorerede artikler

- Find et godt cover og beskyt din smartphone - sponsorerede artikler

- Lokale Aalborg-virksomheder udnytter de digitale muligheder - sponsorerede artikler

- Frigør rum i stuen med bambusmøbler - sponsorerede artikler

- Er du på jagt efter god og alsidig underholdning? Læs med her - sponsorerede artikler

- Tag med børnene på stranden - sponsorerede artikler

- Optimer din boligindretning med skønne plakater og malerier - sponsorerede artikler

- Gør virksomhed mere attraktiv med en god hjemmeside - sponsorerede artikler

- Fengshui og soveværelset - sponsorerede artikler

- I storbyerne er cyklen mere brugt end bilen - sponsorerede artikler

- Brug mere af din fritid på fantastisk madlavning - sponsorerede artiklerRubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld