Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Lad varmepumpen klare opvarmningen

sponsorerede artikler
Søndag 16. december 2018 kl. 22:00

Lad varmepumpen klare opvarmningen
Arkivbillede


Vinteren er over os i det danske land, og det er ensbetydende med, at der skal skrues en tak eller to op for opvarmningen af hjemmet...
.
Af Klaus Hansen

Det resulterer selvsagt i et øget energiforbrug og en dertilhørende varmeregning, men denne kan imidlertid mindskes, hvis du investerer i en varmepumpe. Der findes forskellige slags varmepumper til forskellige formål, og hvis du læser med i nedenstående, kan du forhåbentlig blive en smule klogere på disse samt de fordele som følger med ved opvarmning med varmepumpe.

Forskellige varianter
Der findes grundlæggende tre forskellige typer af varmepumper. Jordvarmeanlægget er den mest omfattende form for varmepumpe, og den kan således erstatte andre opvarmningsløsninger som f.eks. naturgas og bidrage med både varmt vand og varme. Luft til vand-varmepumpen giver en mindre besparelse på energiregningen, men til gengæld er etableringsomkostningerne tilsvarende lavere, og pumpen kræver heller ikke nogen jordslanger.

Luft til luft-varmepumpen er den billigste løsning af de tre, og den kan, som navnet angiver, sørge for varme. Den er genial som supplerende varmekilde eller til mindre bebyggelser som f.eks. udhuse, kolonihavehuse osv., som ikke kræver opvarmning på daglig basis. Overvejer du at investere i en fornuftig luft til luft-varmepumpe, kan du finde dem her, og nedenfor kan du læse om varmepumpernes fordele.

Tydelige fordele
Varmepumperne opvarmer husene vha. genvinding af solvarme, hvorfor varmepumperne er ganske miljøvenlige. Det giver samtidig udslag i et mindre energiforbrug, og det er her, at de helt store fordele ved brug af varmepumper skal findes. Luft til luft-varmepumpen placeres uden på huset og trækker her den overskydende varme ud af luften, som den derpå fordeler indvendigt. Det giver også et sundt og godt indeklima som en stor yderligere fordel.

Dit køb af varmepumpe bør naturligvis afhænge af dit behov, og måske har du brug for mere end luft til luft-varianten. Den er dog som sagt virkelig nyttig, når det kommer til mindre bebyggelser.

© Copyright 2019 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Undgå at miste overblikket når din virksomhed skal flyttes - sponsorerede artikler

- Tag på din første festival i år 2019 - sponsorerede artikler

- Succesfuldt generationsskifte - sponsorerede artikler

- Flere og flere firmafester arrangeres af professionelle - sponsorerede artikler

- Du kan spare mange penge med online rabatter - sponsorerede artikler

- Derfor er det vigtigt, at dine medarbejdere kan tidsregistrere sig - sponsorerede artikler

- Lydbøger bliver mere og mere populære blandt danskerne - sponsorerede artikler

- Firmaarrangementer er mere populær end nogensinde før - sponsorerede artikler

- Test af spinnestænger – her er de syv bedste - sponsorerede artikler

- 3 grunde til ikke at udsætte dit næste bilsyn - sponsorerede artikler

- 3 perfekte feriedestinationer der kan tage en væk fra vinterkulden - sponsorerede artikler

- Medicinsk cannabis er på alles læber - sponsorerede artikler

Klik venligst


Rubrikannoncer
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld