Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Skal du have opgraderet dit køkken?

sponsorerede artikler
Fredag 11. januar 2019 kl. 14:32

Skal du have opgraderet dit køkken?
Arkivbillede


Køkkenet er et meget vigtigt rum i boligen, og derfor skal det helst være behageligt at være i. Det kan også betyde, at man en gang i mellem kan have brug for en opgradering...
.
Af Klaus Hansen

Hvad end man skal skifte hele køkkenet ud eller blot få dele, kan det have en stor betydning for ens velvære, når man er i køkkenet. Skal man have et nyt køkken i Aalborg, kan man med fordel tage en tur ned til AUBO Køkken & Bad, som har mange gode muligheder.

Man kan se alle deres produkter fysisk i butikken, så man let kan finde ud af, hvilke man selv foretrækker i boligen. Det vigtigste, når man skal indrette køkken, er selvfølgelig, at man selv synes det er pænt. Man har altid mere lyst til at bruge tid i køkkenet, hvis man står i dejlige omgivelser, som man selv kan lide. Da man ikke kan undgå at bruge tid i køkkenet, har indretningen af køkkenet altså en meget stor betydning i hverdagen.

5 tips til indretning af et mindre køkken

Det er ikke alle, som har plads til et stort køkken, og her må man lære at arbejde med, hvad man har. Det kan virke uoverskueligt at skulle indrette et mindre køkken, men det kan sagtens lade sig gøre. Der er mange ting, som kan lade sig gøre i et mindre køkken også. Her er der derfor 5 tips til, hvordan man bedst indretter et lille køkken.

1. Udnyt pladsen. Hvis man ikke har meget plads at gøre godt med, så er det vigtigt, at man vælger den mest optimale køkkenform. Her er det for eksempel oplagt med en tosidet eller enkeltsidet køkkenform frem for måske en u-form. En u-form eller et vinkelkøkken gør det svært at udnytte al pladsen i det lille køkken, og er derfor ikke en optimal løsning.

2. Prioriter bordpladsen. Når det kommer til et lille køkken, har bordpladsen enormt meget betydning. Man må derfor ikke glemme bordpladsen, når man skal indrette eller designe sit nye køkken. Som en tommelfingerregel siger man, at det mest optimale er at have minimum 3 meters bordplads inklusive kogeplade og vask.

3. Vælg de rette køkkenskabe for at få mere skabsplads. Skabsplads er vigtigt i et lille køkken, og derfor er det vigtigt, at man tænker over sit valg af køkkenskabe. Et andet godt råd er også at vælge skabe med låger, da det får et lille køkken til at fremstå større og mindre rodet.

4. Skab spiseplads. Selvom man har et lille køkken, kan man sagtens skabe en spiseplads. Der er efterhånden mange smarte og multifunktionelle møbler, som kan foldes sammen og derfor ikke tager plads op i køkkenet hele tiden.

5. Brug lyse farver. Når man har et mindre køkken, kan man med fordel bruge lyse farver, hvis man gerne vil få rummet til at fremstå større. For mange mørke farver, kan nemlig få rummet til at se endnu mindre ud, og derfor er det klart mest optimalt med lyse farver, hvis man ønsker at rummet skal se større ud.


© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst
Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Kend dine køkkenknive - sponsorerede artikler

- God rådgivning omkring køb og salg af fast ejendom - sponsorerede artikler

- Få 4 tilbud på din fragtopgave og spar op til 75 % - sponsorerede artikler

- Fanø byder på en aktiv naturferie - sponsorerede artikler

- Sådan kommer du let og hurtigt rundt i Aalborg - sponsorerede artikler

- Vil du starte som biavler? Læs med her - sponsorerede artikler

- Derfor er en løftekran vigtig i et byggeri - sponsorerede artikler

- Boost salget med Webshipper - sponsorerede artikler

- Det skal du gøre, når et familiemedlem dør - sponsorerede artikler

- Find den helt rigtige gave til ham - sponsorerede artikler

- Stor prisforskel hos bedemænd i Aalborg og omegn - sponsorerede artikler

- Ondt i livet? Find psykologhjælp online - sponsorerede artikler

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld