Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Så mange muligheder giver e-cigaretter dig

sponsorerede artikler
Onsdag 23. januar 2019 kl. 13:00

Så mange muligheder giver e-cigaretter dig
Arkivbillede


I dag er der rigtigt mange, som begynder at skifte de traditionelle cigaretter ud med de nyere elektroniske cigaretter...
.
Af Klaus Hansen

Det skyldes for mange, at e-cigaretterne er et meget sundere alternativ til at ryge klassiske cigaretter, fordi du blot inhalerer vanddampe. Vanddampene fra en e-cigaret viser sig at være mindre skadelig end røgen fra cigaretter, så derfor kan du slippe for langt størstedelen af bivirkningerne ved at ryge. Dertil undgår du også at udsætte dine venner og bekendte for passiv rygning.

Endnu en grund til at begynde at ruge e-cigaretter er, at du kan få langt større variation i din rygning. Du kan nemlig vælge imellem mange forskellige varianter, når det kommer til den e-væske, som du ryger med en e-cigaret.

Sådan finder du den rette e-væske
Du kan altså vælge imellem mange varianter af e-væske, når du begynder på at ryge e-cigaretter. Her består den primære forskel i, hvilken smag e-væsken har, samt hvor meget nikotin den indeholder. Det mest anbefalelsesværdige for dig vil være, at du prøver nogle forskellige varianter til at starte med, indtil du finder din yndlingssmag.
Mængden af nikotin i din e-væske afhænger meget af dine præferencer, samt om du har røget tidligere. Hvis du eksempelvis er vant til at ryge mange cigaretter, vil du måske foretrække e-væske med et højt nikotinindhold.

Bland selv med Shake-N-Vape
En af de andre muligheder, som du har, når du ryger e-cigaretter, er, at du kan blande din helt egen e-væske. Det giver dig altså endnu flere muligheder for at variere imellem forskellige e-væsker. Med Shake-N-Vape køber du først en smagsbase, som du derefter tilsætter nikotin til.
Dermed har du altså langt større mulighed for tilpasning efter dine helt egne behov, hvis du vælger at benytte dig af Shake-N-Vape. Samtidigt kan du også spare nogle penge, fordi baserne til Shake-N-Vape købes i nogle større mængder end almindelige e-væsker.

© Copyright 2020 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Sådan kommer du godt i gang med at træne - sponsorerede artikler

- Ting du skal overveje hvis du skal have nyt køkken og bad - sponsorerede artikler

- Find et godt cover og beskyt din smartphone - sponsorerede artikler

- Lokale Aalborg-virksomheder udnytter de digitale muligheder - sponsorerede artikler

- Frigør rum i stuen med bambusmøbler - sponsorerede artikler

- Er du på jagt efter god og alsidig underholdning? Læs med her - sponsorerede artikler

- Tag med børnene på stranden - sponsorerede artikler

- Optimer din boligindretning med skønne plakater og malerier - sponsorerede artikler

- Gør virksomhed mere attraktiv med en god hjemmeside - sponsorerede artikler

- Fengshui og soveværelset - sponsorerede artikler

- I storbyerne er cyklen mere brugt end bilen - sponsorerede artikler

- Brug mere af din fritid på fantastisk madlavning - sponsorerede artiklerRubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld