Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Medicinsk cannabis er på alles læber

sponsorerede artikler
Fredag 8. marts 2019 kl. 13:58

Medicinsk cannabis er på alles læber
Arkivbillede


Du har nok hørt mange tale om det, selvom du ikke nødvendigvis selv ved så meget om det. Mange har en holdning til medicinsk cannabis, og disse holdninger kan nemt komme til at tage opmærksomheden fra, hvad det egentlig er, det handler om...
.
Hash er ulovligt. Det er ikke en stor hemmelighed, og det ved de fleste derfor. Hash hører til euforiserende stoffer, og disse stoffer er ulovlige. Derfor tror mange også, at medicinsk cannabis hører til samme kategori.

Men lad os slå det fast med det samme, at medicinsk cannabis er lovligt, og det er meget effektivt i mange tilfælde.

Det er en lidt anderledes måde at få medicin på, og nogle sammenligner medicinen med en slags morfin. Det kan man dog ikke helt, for morfin er smertestillende, mens cannabis får kroppen til at slappe af, så man ikke fokuserer så meget på smerterne som før.

Faktisk bruges medicinsk cannabis til nogle af de allermest syge patienter. Det gælder eksempelvis dem, som har været gennem en meget hård kemoterapi og derfor har nogle smerter, som man kun forstår, når man selv har prøvet at have dem.

Fysiske problemer
Det er mest normalt at bruge medicinsk cannabis mod fysiske problemer. Det kan være rigtig mange ting, men ofte handler det om nogle slemme smerter, man ikke rigtig man komme af med. Enten fordi de er kroniske, eller fordi man endnu ikke er helet.

Her kan cannabis være med til at sætte helingen i gang. Det sker ikke ved, at medicinen fjerner problemet. Det hjælper i stedet kroppen og hjernen til selv at arbejde bedre med det – primært ved at slappe mere af og fokusere mindre på smerterne.

I det perspektiv kan cannabis altså bruges til at behandle mange forskellige problemer, fordi det primært handler om at få kroppen og hjernen til at slappe bedre af.

Hjernen slapper af
Når hjernen slapper af, kommer man let til at tænke på mentale lidelser. For faktisk bruges cannabis også mod sygdomme som angst og depression. Det skyldes, at man kan få hjernen til at tage afstand fra smerterne og frustrationerne. Egentlig giver det god mening, at det er på den måde, det foregår, for hvis hjernen glemmer problemerne, så er de der i princippet ikke.

Cannabis kan også benyttes i forbindelse med stress, hvor man for eksempel har søvnproblemer. Her går medicinen ind og hjælper dig med at falde til ro, hvilket selvfølgelig er meget vigtigt, hvis man gerne vil sove godt om natten.

© Copyright 2019 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Undgå at miste overblikket når din virksomhed skal flyttes - sponsorerede artikler

- Tag på din første festival i år 2019 - sponsorerede artikler

- Succesfuldt generationsskifte - sponsorerede artikler

- Flere og flere firmafester arrangeres af professionelle - sponsorerede artikler

- Du kan spare mange penge med online rabatter - sponsorerede artikler

- Derfor er det vigtigt, at dine medarbejdere kan tidsregistrere sig - sponsorerede artikler

- Lydbøger bliver mere og mere populære blandt danskerne - sponsorerede artikler

- Firmaarrangementer er mere populær end nogensinde før - sponsorerede artikler

- Test af spinnestænger – her er de syv bedste - sponsorerede artikler

- 3 grunde til ikke at udsætte dit næste bilsyn - sponsorerede artikler

- 3 perfekte feriedestinationer der kan tage en væk fra vinterkulden - sponsorerede artikler

- Medicinsk cannabis er på alles læber - sponsorerede artikler

Klik venligst


Rubrikannoncer
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld