Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

3 grunde til ikke at udsætte dit næste bilsyn

sponsorerede artikler
Onsdag 13. marts 2019 kl. 12:00

3 grunde til ikke at udsætte dit næste bilsyn
Arkivbillede


Du kigger i kalenderen. Næste weekend er der gået 2 år siden dit sidste bilsyn, og det er dermed blevet tid til dit næste...
.
Men du har virkelig travlt i den weekend – der er familiekomsammen, du skal mødes med nogle venner, lørdag aften spiller dit yndlingsfodboldhold.

Undskyldningerne (valide eller ej) kan være mange, men der er i realiteten ingen grund til ikke at tage til det stressende bilsyn. Især ikke fordi det er så nemt at finde den nærmeste synhal – liste med bilsyn i Aalborg.

Hvorfor skal jeg ikke udsætte mit bilsyn?

1. Økonomisk. At skulle til bilsyn hvert andet år er en lov, så udskydelse af bilsynet kan føre til konsekvenser. Hvis du efter 2 omgange ikke kommer til bilsyn, så modtager du en bøde på 2000kr fra Færdselsstyrelsen. Hvis man fortsat ikke møder til bilsyn, så resulterer det i endnu en bøde på 2000kr og til sidst inddragelse af bilens plader – og det er virkelig ikke det værd. Hvorfor?

2. Sikkerhed. Bilsynet eksisterer for at sørge for, at din bil ikke er til fare for dig eller andre på vejene. De tjekker, om alt er som det skal være, så bilen ikke ender med at gå i stykker på en drastisk eller farlig måde. Din sikkerhed er trods alt vigtigere end tiden ved bilsynet.

3. Tiden. Tid er penge, men tiden du bruger ved bilsynet, betyder næsten ingen penge. Bilsynet tjekker ikke hver enkel detalje og fikser dem. Det er blot et syn af de overordnede, potentielle sikkerdsrisiko. De renser ikke hver rustplet eller vasker alle vinduer. Selve bilsynet kan tage så lidt som 20 minutter.

Bilsynet tager altså blot en lille promille af dagens tid. Og som skitseret her kan det på ingen måde betale sig at udskyde bilsynet – det er nemmere end nogensinde at få fikset.

© Copyright 2020 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Sådan kommer du godt i gang med at træne - sponsorerede artikler

- Ting du skal overveje hvis du skal have nyt køkken og bad - sponsorerede artikler

- Find et godt cover og beskyt din smartphone - sponsorerede artikler

- Lokale Aalborg-virksomheder udnytter de digitale muligheder - sponsorerede artikler

- Frigør rum i stuen med bambusmøbler - sponsorerede artikler

- Er du på jagt efter god og alsidig underholdning? Læs med her - sponsorerede artikler

- Tag med børnene på stranden - sponsorerede artikler

- Optimer din boligindretning med skønne plakater og malerier - sponsorerede artikler

- Gør virksomhed mere attraktiv med en god hjemmeside - sponsorerede artikler

- Fengshui og soveværelset - sponsorerede artikler

- I storbyerne er cyklen mere brugt end bilen - sponsorerede artikler

- Brug mere af din fritid på fantastisk madlavning - sponsorerede artiklerRubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld