Del på Facebook   Print siden  

Succesfuldt generationsskifte

sponsorerede artikler
Fredag 10. maj 2019 kl. 08:00

Succesfuldt generationsskifte
Foto: Kaj Bisgård ApS


Siden 1. juni 1977 har firmaet Kaj Bisgård ApS med stor succes drevet murerforretning i Nordjylland...
.
Forrige år kunne de således fejre 40 års jubilæum i branchen. Firmaet startede som et enmandsforetagende, da Kaj Bisgård valgte at blive selvstændig, frem for at arbejde hos en lokal murermester.

I 2004 blev sønnen Jan Bisgård ansat efter at have arbejdet som bygningskonstruktør i et arkitektfirma.

I dag laver firmaet meget andet udover murerarbejde, og beskæftiger i dag 14 medarbejdere. I 2008, fire år efter sin ansættelse, overtog Jan Bisgård den daglige ledelse, som han stadig står for i dag.

Generationsskiftet skete altså midt i den største globale finanskrise i mange år, og det var en svær tid for den danske byggebranche.

Spørger man Jan Bisgård, hvad der fik firmaet godt igennem krisen, er svaret forholdsvis simpelt: en trofast kundekreds, og evnen til hurtigt at kunne tilpasse sin virksomhed et marked i forandring. Kaj Bisgård har mange faste kunder, og langvarige relationer til både erhvervsvirksomheder, det offentlige og private kunder.

De ældste kunder hos Kaj Bisgård ApS har været med helt siden virksomhedens opstart. Nye kunder bliver hurtigt en del af den faste kundekreds, og det skyldes ifølge Jan Bisgård, at de får en ordentlig og fair behandling. Kaj Bisgård ApS gør en dyd ud af at stå til rådighed for deres kunder, være fleksible og at overholde de indgåede aftaler.

De ansatte møder op til tiden, opgaven er færdig ved tidsfristen og arbejdet udføres til den aftalte pris. Takket være topmoderne maskinel, materialer i højeste kvalitet samt et kompetent og engageret hold, lykkes det gang på gang at leve op til kundernes forventninger.

Dobbelt udnævnelse til Gazelleprisen
Den tillid Kaj Bisgård ApS gennem mange år havde opbygget til sine kunder, fik dem godt igennem krisen dengang i 2008. Den var også med til at sørge for, at Kaj Bisgård ApS blev udnævnt som Gazellevirksomhed for første gang i 2009. Igen i 2014 fremlagde firmaet så flotte regnskaber, at de blev udnævnt som Gazellevirksomhed for anden gang.

Gazelleprisen uddeles årligt af Dagbladet Børsen til virksomheder, der som minimum har fordoblet deres indkomst i løbet af en periode på fire år. Siden den første Gazelleundersøgelse i 1995 har over 14.500 danske virksomheder modtaget prisen. Kaj Bisgård ApS hører til blandt den lille del af disse, der har modtaget prisen mere end én gang.

Underoverskrift 3: Varierende arbejdsopgaver – stabil kvalitet
Arbejdsopgaverne for Jan Bisgård og hans ansatte er oftest meget varierede. Fra mindre opgaver i private hjem til store entreprenøropgaver for erhvervsvirksomheder leverer Kaj Bisgård ApS samme solide service hele vejen rundt.

I dag udføres murerarbejdet af 4 kompetente murersvende samt en lærling. Uanset opgavens natur, udføres arbejdet altid med fokus på den individuelle kundes behov.

Kunden bliver i detaljer holdt underrettet gennem hele processen, og den tætte dialog gør, at alle parter bliver tilfredse med det endelige resultat. Det gælder også for de resterende 9 ansatte, der varetager arbejdet med jord, beton og kloakering.

Der udføres opgaver for private, erhverv, offentlige institutioner samt landbrug. Uanset kundetype er der garanti for at arbejdsopgaven udføres i højeste kvalitet.

Kaj Bisgård ApS er medlem af Dansk Byggeri’s Garantiordning. Det bedste fundament for en virksomhed i byggebranchen består nemlig af kvalitet og tillid, og det har Jan Bisgård og hans medarbejdere lagt for længst.

© Copyright 2021 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Sådan kan du gøre det mindre besværligt at få skiftet dæk - sponsorerede artikler

- Hvad skal du tænke på i forbindelse med nyt tag? - sponsorerede artikler

- Ideer til at få tiden til at gå - sponsorerede artikler

- Nyd naturen inde i byen - sponsorerede artikler

- Sådan kommer du bedst muligt gennem vinteren - sponsorerede artikler

- Et godt tag kan give dig en lavere varmeregning - sponsorerede artikler

- Rivende udvikling i hjemmearbejdspladser: Sådan kommer du på plads på dit hjemmekontor - sponsorerede artikler

- Lær at nyde tiden i eget selskab - sponsorerede artikler

- Føler du skam over intim kløe? - sponsorerede artikler

- Vis stil med et robust dykkerur i en digital tidsalder - sponsorerede artikler

- Køb din nye stationære computer brugt – og billigt - sponsorerede artikler

- Brug for ekstra plads? Find en optimal opbevaringsløsning i Aalborg - sponsorerede artiklerRubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld