Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Tag på din første festival i år 2019

sponsorerede artikler
Søndag 19. maj 2019 kl. 08:00

Tag på din første festival i år 2019
Arkivbillede


Mange har oplevet stemningen på en festival, men der er også mange, som stadig har det til gode...
.
Det er derfor en super god idé, hvis man aldrig har været på festival at afprøve det denne sommer. Man kan tage afsted sammen med sine venner og få en fed tur med fest og farver.

En festival består som regel af fantastisk musik, druk og lange nætter med vennerne. Det er en helt særlig stemning, som ikke kan beskrives for folk, som ikke selv har oplevet det. Det er derfor også noget, som man selv er nødt til at prøve i hvert fald en gang.

Man bør derfor overveje at give det en chance, så man kan mærke det på egen krop. Det er selvfølgelig ikke gratis at tage på festival, da man både skal betale for at være derinde, samtidig med at drinks og mad ofte ikke er billigt inde på pladsen.

Mangler man derfor lidt ekstra lommepenge til turen, kan man låne penge nemt online. På den måde er man i hvert fald sikker på, at man har nok og ikke står og mangler. Der er derfor altid en mulighed for at komme afsted på festival sammen med vennerne.

3 fede festivaler man kan opleve i Danmark
Der er mange festivaler i Danmark henover sommeren, så det kan være svært at vælge, hvilken man skal tage til. Især hvis man ikke har det store kendskab til de forskellige festivaler, kan det være en svær beslutning. Her er man derfor nødt til at søge viden og inspiration fra andre kilder, så man kan finde den, som falder bedst i ens egen smag.

Det kan også være, at man har nogle venner, som gerne vil til en særlig festival, og så er det selvfølgelig oplagt at tage med der. Har man brug for lidt inspiration, er der her 3 festivaler, man kan tage til i Danmark.

1. Roskilde festival. Roskilde festival er en af de største festivaler i Danmark, som altid får besøg af de helt store musikere. Roskilde festival er dog også kendt for at være et lidt vildt sted, så man skal være klar på at give den fuld gas. Det er ikke et sted for sarte sjæle, men der findes til gengæld en stemning, som man ikke kan opleve andre steder.

2. Smukfest. Smukfest finder sted i Skanderborg og ligger i smukke naturlige omgivelser. De har et lidt lavere budget til kunstnere end ved Roskilde, hvilket betyder, at der er mange danske kunstnere som optræder. Det er ikke helt så vildt og snavset, og er derfor en god mulighed, hvis det er første gang man skal på festival.

3. Tinderbox. Tinderbox er modsat de to tidligere nævnte festival ikke et sted, hvor man kan overnatte. Det varer i 3 dage, og byder lige som Roskilde på nogle verdenskendte stjerner. Man kan find elegante drinks og lækkert mad, hvilket er en af de ting, som Tinderbox er kendt for. Vil man derfor gerne starte stille ud med sin festival oplevelse, er Tinderbox en god mulighed.

© Copyright 2024 Aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst


Flere i denne sektion:

- Kend dine køkkenknive - sponsorerede artikler

- God rådgivning omkring køb og salg af fast ejendom - sponsorerede artikler

- Få 4 tilbud på din fragtopgave og spar op til 75 % - sponsorerede artikler

- Fanø byder på en aktiv naturferie - sponsorerede artikler

- Sådan kommer du let og hurtigt rundt i Aalborg - sponsorerede artikler

- Vil du starte som biavler? Læs med her - sponsorerede artikler

- Derfor er en løftekran vigtig i et byggeri - sponsorerede artikler

- Boost salget med Webshipper - sponsorerede artikler

- Det skal du gøre, når et familiemedlem dør - sponsorerede artikler

- Find den helt rigtige gave til ham - sponsorerede artikler

- Stor prisforskel hos bedemænd i Aalborg og omegn - sponsorerede artikler

- Ondt i livet? Find psykologhjælp online - sponsorerede artikler

Klik venligst


Klik venligst
Rubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld