Klik venligst
Del på Facebook   Print siden  

Hvad gør du hvis du får diarre efter en julefrokost

sponsorerede artikler
Mandag 21. oktober 2019 kl. 11:32

Hvad gør du hvis du får diarre efter en julefrokost
Arkivbillede


Julefrokosterne har meldt deres ankomst. På samtlige fredage og lørdage frem til jul holder restauranter, spisesteder og underholdningssteder julefrokoster – måske skal du og din arbejdsplads også ud og have det sjovt.....
.
Julefrokoster med alt hvad der hører til – sådan, der er lagt op til en hyggelig og festlig aften med kollegaer, venner eller familien. Efter en hyggelig og våd aften kan du risikerer dagen efter at opleve diarre, hvilket kan være meget ubehagelig – Diarre kan skyldes flere ting, men kuren til at komme over den kan du finde et sted – Danmarks online apotek, apopro.dk kan hjælpe dig med forskellige produkter.

Julefrokost eller julebord er i Danmark og resten af Skandinavien en festlig lejlighed typisk i november eller december måned, hvor der spises traditionel julemad, øl og snaps i rigelig mængde.

De tidligste julefrokoster, der har bevis for, blev holdt fra 1940'erne
Ligesom juleaften og andre højtider har sine madtraditioner, består julefrokosten af traditionelle retter – koldt smørrebrød, gerne med marineret sild som en hovedingrediens, suppleret af lune retter som flæskesteg, frikadeller, leverpostej, medisterpølse og mørbrad. Hertil føjes drikkevarer som især snaps/akvavit og øl (gerne julebryg). Børn drikker typisk sodavand til julefrokost, de får dog af og til en juleøl – måske blandet med sodavand.

En julefrokost i forbindelse med arbejdet er en lidt anden konstruktion, hvor man spiser sammen og kommer hinanden mere nær og "drikker dus" mere end på andre tidspunkter af året. Den afholdes normalt i november eller december – før juleaften.

Julefrokoster er nærmest blevet en fast bestanddel på arbejdsmarkedet i mange virksomheder. Julefrokoster har en betydning for det sociale og psykologiske miljø i en virksomhed og nogle kombinerer dem endda med teambuilding i større eller mindre grad.

Tiden i og omkring julefrokoster og påskefrokoster har ofte haft ry for at være en tid med mange trafikforseelser vedr. Spirituskørsel, hvorfor en anden tradition ved disse højtider er en øget indsats fra Politiets side med bla. spritkontrol.

© Copyright 2020 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Frigør rum i stuen med bambusmøbler - sponsorerede artikler

- Tag med børnene på stranden - sponsorerede artikler

- Optimer din boligindretning med skønne plakater og malerier - sponsorerede artikler

- Gør virksomhed mere attraktiv med en god hjemmeside - sponsorerede artikler

- Fengshui og soveværelset - sponsorerede artikler

- I storbyerne er cyklen mere brugt end bilen - sponsorerede artikler

- Brug mere af din fritid på fantastisk madlavning - sponsorerede artikler

- Sådan optimerer du din virksomhed og udvider din kundekreds - sponsorerede artikler

- Vil disse tre brugte biler hitte i 2020? - sponsorerede artikler

- Dette kan du gøre for at forebygge eller behandle forskellige skader - sponsorerede artikler

- 5 tips til at finde de bedste lånemuligheder - sponsorerede artikler

- Sådan holder du og din partner gnisten i gang - sponsorerede artiklerRubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld