Del på Facebook   Print siden  

Hvad gør du hvis du får diarre efter en julefrokost

sponsorerede artikler
Mandag 21. oktober 2019 kl. 11:32

Hvad gør du hvis du får diarre efter en julefrokost
Arkivbillede


Julefrokosterne har meldt deres ankomst. På samtlige fredage og lørdage frem til jul holder restauranter, spisesteder og underholdningssteder julefrokoster – måske skal du og din arbejdsplads også ud og have det sjovt.....
.
Julefrokoster med alt hvad der hører til – sådan, der er lagt op til en hyggelig og festlig aften med kollegaer, venner eller familien. Efter en hyggelig og våd aften kan du risikerer dagen efter at opleve diarre, hvilket kan være meget ubehagelig – Diarre kan skyldes flere ting, men kuren til at komme over den kan du finde et sted – Danmarks online apotek, apopro.dk kan hjælpe dig med forskellige produkter.

Julefrokost eller julebord er i Danmark og resten af Skandinavien en festlig lejlighed typisk i november eller december måned, hvor der spises traditionel julemad, øl og snaps i rigelig mængde.

De tidligste julefrokoster, der har bevis for, blev holdt fra 1940'erne
Ligesom juleaften og andre højtider har sine madtraditioner, består julefrokosten af traditionelle retter – koldt smørrebrød, gerne med marineret sild som en hovedingrediens, suppleret af lune retter som flæskesteg, frikadeller, leverpostej, medisterpølse og mørbrad. Hertil føjes drikkevarer som især snaps/akvavit og øl (gerne julebryg). Børn drikker typisk sodavand til julefrokost, de får dog af og til en juleøl – måske blandet med sodavand.

En julefrokost i forbindelse med arbejdet er en lidt anden konstruktion, hvor man spiser sammen og kommer hinanden mere nær og "drikker dus" mere end på andre tidspunkter af året. Den afholdes normalt i november eller december – før juleaften.

Julefrokoster er nærmest blevet en fast bestanddel på arbejdsmarkedet i mange virksomheder. Julefrokoster har en betydning for det sociale og psykologiske miljø i en virksomhed og nogle kombinerer dem endda med teambuilding i større eller mindre grad.

Tiden i og omkring julefrokoster og påskefrokoster har ofte haft ry for at være en tid med mange trafikforseelser vedr. Spirituskørsel, hvorfor en anden tradition ved disse højtider er en øget indsats fra Politiets side med bla. spritkontrol.

© Copyright 2021 aalborgidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.Flere i denne sektion:

- Sådan kan du gøre det mindre besværligt at få skiftet dæk - sponsorerede artikler

- Hvad skal du tænke på i forbindelse med nyt tag? - sponsorerede artikler

- Ideer til at få tiden til at gå - sponsorerede artikler

- Nyd naturen inde i byen - sponsorerede artikler

- Sådan kommer du bedst muligt gennem vinteren - sponsorerede artikler

- Et godt tag kan give dig en lavere varmeregning - sponsorerede artikler

- Rivende udvikling i hjemmearbejdspladser: Sådan kommer du på plads på dit hjemmekontor - sponsorerede artikler

- Lær at nyde tiden i eget selskab - sponsorerede artikler

- Føler du skam over intim kløe? - sponsorerede artikler

- Vis stil med et robust dykkerur i en digital tidsalder - sponsorerede artikler

- Køb din nye stationære computer brugt – og billigt - sponsorerede artikler

- Brug for ekstra plads? Find en optimal opbevaringsløsning i Aalborg - sponsorerede artiklerRubrikannoncer
Andre Link
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld